4.3.2012

Mikä aamu!

Kävin poikkeuksellisen aikaisin koiran kanssa tuossa lähimetsässä aamulenkillä (yleensä viikonloppuaamuisin pissatan koiran pihalla ja löhöilen yökkärissä mahdollisimman pitkään) ja kevät näytti parhaat puolensa: linnut sirkuttivat, taivas on sininen ja pilvetön ja ilmakin alkaa jo tuntumaan edes hieman lämpöisemmältä.


Tämä maisema ei kyllä kalpene Alppien jylhyyden rinnalla yhtään - pitäisi pistää omalle takapihalle sukset pystyyn ja juoda termarista kaakaota :-)

Sitten taas (huonosti sujuvaan) kynsiprojektiin. Tuosta OPIn vahvistavasta lakasta ei ole toistaiseksi ollut mitään apua, vaan päinvastoin tilanne on mennyt entistä huonompaan suuntaan: aina kun ajattelen, että nyt kynnet ovat niin lyhyet, etteivät ainakaan voi enempää katketa, huomaan että vielä oli pari milliä repeämisvaraa jäljellä. Auts!

Kaiken lisäksi kynnet eivät katkeile vain leveyssuunnassa, vaan ne liuskoittuvat pystysuunnassa - sellainen pystyhalkeama kun repeää, puhutaan jo massiivisesta kynsitraumasta! Vahvistin kynsienhoitoarsenaalia tällä Sally Hansenin hoitoöljyllä, jota olen nyt käyttänyt viikon verran.


Pysyvistä tuloksista en vielä voi puhua mitään, mutta ainakin öljyä on miellyttävä käyttää ja se saa töpökynteni ja aikaisemmin rutikuivat ja repeilevät kynsinauhat näyttämään mahdollisimman siisteiltä - jotenkin kauhistuttaa se ajatus, että ihmiset huomaavat rumat käteni ja ajattelisivat, etten vain yksinkertaisesti välitä hoitaa niitä paremmin!

Tänään ohjelmassa on kodin siivousta/järjestelyä (meillä on liikaa irtotavaraa!!) ja valtaisan pyykkikasan kaappiin viikkausta - tuo jälkimmäinen sujuu edes jotenkin siedettävästi siten, että kannan koko kasan makkariin, missä sitten katson Ruutu.fi:stä vaikka Ruotsin miljonääriäiteja ja samalla taittelen vaatteita silityslaudan päällä. Vähintään tunti siinä menee, joten lykkään sitä niin myöhään kuin suinkin mahdollista...

Sitä ennen käymme katsastamassa pari asuntoa ja käymme golfmessuilla. Lupaan olla ostamatta mitään! Mukavaa, aurinkoista sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...