23.3.2012

Pöh, uusi huono jakku :-(

Nyt ei vielä ole kuvaa, enkä tiedä viitsinkö laittaakaan: tilaamani By Zöen jakkku oli ihan plääh. Ensinnäkin se oli liian iso, ja väri/materiaalicombo oli tosi valju. Pitää siis palauttaa, ärsyttää. Ja kaiken lisäksi se jo vahvistettu mekko ei saapunut koskaan, ilmeisesti liian moni oli poiminut sen ostoskoriinsa samalla hetkellä. Ei siis mitään uutta vaatekaappiin tällä kertaa.

Palautuksista on aina oma vaivansa, mutta ajattelen näistä mun nettishoppailuistani niin, että ne ovat harrastukseni. Totuus on tietysti se, että perjantaina parin kuoharilasillisen jälkeen ei ole köyhä eikä kipeä, ja kun vielä kaiken lisäksi muistaa luottokorttinumeronsa ulkoa, tulee hups! vain huomaamatta tilailtua sitä sun tätä - vaan jos riekkuisin baarissa edes silloin tällöin, menisi rahaa aivan yhtä paljon (eikö olekin hyvin perusteltu?). Ja kun teen niin kovasti töitä, pitäähän sitä jollakin itseään palkita!

Näin minä selittelen omia (virhe)ostoksiani, millä te muut puhutte itsenne ympäri?

Asiasta aivan toiseen: otin tänä iltana Picasan käyttöön, ja opettelen parhaillaan sen käyttöä. Tässä siis pari harjoittelutekelettä - lisää kukkia joidenkin harmiksi :-)

Perjantaipaheeni

Jaa-a, mahtoiko tämä olla se värikorjailtu versio?!

Sain kukat kiitokseksi eräästä luottamustehtävästä, liljoja tulppaanien rinnalle!

Takki on aika tyhjä rankan työviikon jälkeen, joten lisää ja järkevämpää tekstiä toivottavasti tarjolla huomenna. Tässä vaiheessa toivottelen vain mukavaa ja rentoa perjantai-iltaa teille, ihanaiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...