24.3.2012

Kevätfiilistelyä (Malenen mekko)

Hiplailin ja järjestelin jo malttamattomana vaatekaapin mekkoja; erityisesti polttelee päästä laittamaan ekaa kertaa päälle Malene Birgerin uusi mekko, jossa on vielä laput kiinni.

Mekko on selästä avonainen, mikä aiheuttaa tiettyjä haasteita työkäytössä...

Eihän tuo halkio mitenkään jatkuvasti "ammota" auki,
mutta varmasti paljastaa aika paljonkin, jos vaikka kumartuu...


Ratkaisu 1: pue päälle (Filippa K:n) neuletakki peittämään selkä.
Ratkaisu 2: pue alle silkkialuspaita, joka saakin vähäsen vilahtaa - ja joka ainakin peittää rintsikat. 


Löysin paritkin kengät, joiden kanssa ajattelin mekkoa pitää; toiset juhlavammat ja toiset arkiset, vähän ehkä retrofiilistä tuovat:LK Bennettin korkkarit - minusta näissä on jotakin Gucci-henkistä ja sopivan maltilliset korot.


Mutta kun katsoo ulos, huomaa ettei ihan vähään aikaan vielä ole kevät kauneimmillaan :-( Osa noista meidän pihan lumista taitaa olla tuossa samalla paikalla vielä juhannuksenakin!

Nyt lähden loskasta huolimatta juoksemaan, vaikka kieltämättä tuo olohuoneen sohva kutsuu varsin viekottelevasti uumeniinsa. Pesin juuri kaikki ratsastuskamppeeni ja sen jälkeen koko perheen lasketteluvaatteet, joista jälkimmäiset pakkaan jo varastoon, sillä eiköhän tämän talven laskut ole nyt laskettu. Golfkamat saavat sen sijaan odotella alakerrassa vielä jonkin aikaa (en ole kuplahalliharjoittelija laisinkaan - vaikka varmaan pitäisi). 

Onneksi juosta voi ympäri vuoden, lenkille siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...