29.3.2012

To Pin or not to Pin?


Oletteko jo löytäneet Pinterestin? Oletteko hurahtaneet? Olen tässä yrittänyt ymmärtää, miksi se on joillekin niin totaalisen koukuttava palvelu, mutta vielä sen syvin olemus ei ole minulle auennut.

Ja joku fiksu voi nyt tietysti kysyä, miksi ihmeessä tuhlaan aikaani sellaisen nettihässäkkään, josta en sen kummemmin välitä ja vastaus on: työni puolesta. On pakko pysyä edes vähäsen (aika paljonkin...) ajan hermolla uusien juttujen suhteen ja koska Pinterest on nyt lähtenyt räjähdysmäiseen kasvuun, en enää voi olla sieltä pois.

Samasta syystä alunperin perustin tämän blogini, ainakin osin - oppiakseni, siis. Toki se pelkkä oppimisaspekti tuli ohitettua jo kauan sitten ja nyt tämä on mukava harrastus, jota jatkan sen motivoimana, että muutama tuhat lukijaa löytää jo tiensä blogiini joka viikko. Kiitos siitä teille :-) Kommentteja en kyllä pistäisi pahakseni; olen toki tulkinnut asian niin, etten vielä osaa kirjoittaa sellaisista asioista tai sellaisella tavalla, joka saisi lukijat avautumaan ja kommentoimaan. Jatkan harjoittelua!

Niin, siitä oppimisesta vielä: käytän säännöllisesti Google Analyticsia ymmärtääkseni paremmin, mistä lukijani tulevat, kuinka kauan he viettävät blogissani aikaa ja kuinka usein he (no, osa ainakin) myös palaavat takaisin. Tästä on ihan oikeasti ollut käytännön hyötyä töissä, sillä on ihan eri asia seurailla näitä asioita ja tunnuslukuja säännöllisesti kuin lukea jonkun toisen raporttia aina satunnaisesti. Oppia ikä kaikki!

2 kommenttia:

 1. Hei! Olen ollut lukijasi jo muutaman kuukauden ajan säännöllisesti, mutten vielä ole rohkaistunut kommentoimaan. Kiva, että jaksat päivittää aika usein, sen takia palaan tänne aina katselemaan. Olen itsekin kiinnostunut vaatteista ja muodista, ja innostun päivän asu- ja muista vaatekuvista. Itse en ole uskaltautunut kirjoittamaan omaa blogia, ehkä vielä joskus :)!

  -Tuulis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitos sinun päiväni alkoi hymyllä! Rohkaistu vain aloittamaan bloggaus, lupaan tulla ekaksi lukijaksi :-)

   HMH

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...