17.3.2012

Miu Miu -löytö Nina'silta

Pistäydyin Nina'siin katsomaan, josko niitä uusia ballerinoja olisi saapunut - ei ollut. Sen sijaan huomasin pitäväni ensin kädessä ja sitten sovittavani näitä Miu Miun korkkareita, jotka olivat kuin luodut jalkaani! 


Eihän siinä auttanut muu kuin tehdä pikainen ja fiksu hankintapäätös - olisin takuulla katunut moneen kertaan,  jos olisin jättänyt nämä ostamatta. Ja kyllä vain, ehdin jo testaamaan näitä yhden pitkän ja paljon seisomista vaatineen edustusillan ajan, ja hyvin toimivat. Ennen kaikkea näissä toki miellyttää ulkonäkö; mielestäni malli on ajaton ja nämä sopivat yhtä lailla pikkumustan kuin farkkujenkin kanssa.

Sen verran höselö kyllä olen, että onnistuin jo  raapaisemaan toisen kengän kärjen johonkin ja mokkaan tuli pieni halkeama :-( Aika monta käyttökertaa näille pitäisi saada, jotta saisin laskennallisen hinta/käyttökerta -luvun mitenkään järkevälle tasolle, joten täytyypä sipsutella varovaisesti!

Huomasin myös taas yhden puutteen asustepuolella: minulta puuttuu täysmusta iltalaukku. Tällä viikolla nappasin kainaloon tämän clutchin (mikä on suomenkielinen sana - kainalolaukku?! kamala!), mutta kyllä täytyy jostakin löytää joku hyvä musta versio. Olisi pitänyt samalla ostoskeikalla ostaa Miu Miulta musta nahkainen sellainen - vaan kun juuri missään tuotteissa ei ollut hintoja esillä ja myyjä oli toisen asiakkaan kanssa kiinni, etten oikein päässyt kyselemään...

 
Ja joo, ehkä sen laukun voisi löytää edullisemminkin jostakin muualta... Tuo kuvan harmaa clutch on Globalin, ja on palvellut erittäin ansiokkaasti jo monta vuotta ja lukuisissa eri juhlissa. Jos jotakin, se on jopa hieman liian suuri pehmeään nahkaansa nähden, eli ei istu käden alle tarpeeksi ryhdikkäästi. Uusi voisi olla siis vähän pienempi ja ryhdikkäämpi -ehdotuksia kenelläkään?

2 kommenttia:

  1. Todella kauniit, klassiset peruskorkkarit! Mulla olisi myös vastaavanlaisten hankinta suunnitelmissa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, samaa mieltä olen itsekin :-) Mokka on ainoa negapuoli, se kun on niin arka materiaali, mutta eihän sitä liikaakaan voi hyvissä juhlissa varoa...

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...