18.3.2012

Zaran mahtava laukkuvalikoima/ Clutchin metsästystä

Lähdin eilen vielä iltani kuluksi etsimään sitä uutta clutchia itselleni, ja olin erittäin positiivisesti yllättynyt Zaran hienoista laukuista! Liikkeessä ne on usein nostettu niin korkealle, etten tällaisena 160 cm pätkänä juurikaan edes nosta katsettani niin ylös :-) Nämä ovat kaikki nahkaa ja hyvinkin kohtuuhintaisia:

Zaran jälkeen kävin läpi net-a-porter.comin, asos.comin ja Mulberryn tarjoomaa, ja olihan siellä ihania vaihtoehtoja, kuten alla näkyy. Näistä kolmesta halvin oli 290€ (Marc Jacobs vasemmalla) ja kallein 895€ (Jimmy Choo oikealla). Joopa joo...

No, onneksi eksyin vielä Nelly.comiin (joka ei kuulu vakkarisaitteihini laisinkaan). Nellyssä oli näköjään Filippa K -ale, ja tämä oli juuri minulle sopivan yksinkertainen ja ajattoman tuntuinen:


Löytyihän se laukku minullekin! Ja maltoin mieleni, enkä tilannut esim. uutta huivia tai korua, vaikka myönnän, että molempia kävi jo ostoskorissa asti...

Tänään on mitä kaunein päivä, ja ajattelin korkata golfharjoituskauden ja uskaltautua rangelle miehen kanssa. Pääpaino sanalla harjoitus, sillä olen golfissa varsin lahjaton ja vain ja ainoastaan vuosikausien sinnikkään harjoittelun ansiosta edes jotenkuten pelikelpoinen. Pidän silti lajista ja nautin kovasti jokaisesta onnistuneesta yksittäisestä lyönnistä - nykyään niitä tulee sentään aina joskus niiden vähemmän hyvien lomaan :-). Lisäbonuksena nelituntiseen kävely- ja hutkimisliikuntaan saan vielä kaiken lisäksi viettää laatuaikaa ystävättärieni kanssa - aika harvoin pelaan oman mieheni kanssa mm. siksi, että lapsenvahtia on vaikea saada ja siksi, että hän pelaa aivan eri tasolla kuin minä. Ei niin, että häntä haittaisi minun huonouteni, mutta itseäni ärsyttää olla pelin hidasteena ja sitten alkaakin yrittämään vähän liikaa ja sen nyt sitten tietää, mitä siitä seuraa...

Mutta sitä ennen vielä pari lattekahvia ja sohvalla löhöilyä kaikessa rauhassa. Ah! Mukavaa sunnuntaita kaikille teille lukijoille - ja lämpimästi tervetuloa uusille, sillä huomasin ilokseni GA:sta, että moni uusi tuttavuus on viikon aikana löytänyt tänne!

***********
P.S. Villa Hedda -blogissa on Balmuir-arvonta, käykää tsekkaamassa!

3 kommenttia:

 1. Onpas Zarassa hyvännäköisiä laukkuja! Haluaisin kesäksi juuri tuollaisen nuden värisen ison laukun.. hmm, ehkä täytyy lähteä Zaraan hypistelemään! :)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh, nyt kämmäsin ton kommenttikentän kanssa. Piti vain sanomani, että ihastuin erityisesti tuohon keltaiseen pikkulaukkuun - se olisi sopivan turvallinen väripilkku, kun en muutoin ole mikään väreillä revittelijä :-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...