4.3.2012

Uudet housut (musta ja navynväriset), löytö Lindexiltä!

Päivän suunnitelmat muuttuivat sen verran, että golfmessujen sijaan lähdinkin ostamaan meille uusia spottilamppuja (kuvia tulossa myöhemmin), itselleni kamerajalkaa sekä tulppaaneja :-)

Siinä ohikulkiessa käväisin Lindexillä pitkästä aikaa - Hertta (Lilou's Crush -blogisti) nimittäin kirjoitteli sinne myyntiin tulevasta Holly & Whyte -mallistosta, ja toivoin, että se olisi jo tullut kauppoihin.

Eipä näkynyt, mutta sen sijaan löysin nämä todella hyvin istuvat housut, jotka olivat kaiken lisäksi niin edulliset (44,95€), että ostin samantien sekä mustat että tummansiniset. Materiaali on tukevaa puuvillaa, joihin 2% elastaania tuo sopivasti joustoa.

Sitten löysin vielä tämän topin, jonka ajattelin yhdistää aikaisemmin Massimo Duttista ostamani neuleen kanssa; en saanut enää tarpeeksi hyvää kuvaa otettua, koska kotiin tullessani oli taas jo liian hämärää. Pöh!Sitten vielä siitä kamerajalustasta: hankin sen siksi, että olisi kiva välillä kuvata päivän asujani tänne ilman, että tarvitsee pyytää miestä tai lasta kuvaajajaksi. Löysinkin todella hyvän ja halvan (Gigantti n. 17 euroa/ Hama), mutta kun virittelin sen kuntoon, tajusin yhden suuren ongelman: meiltä ei löydy koko kodista sopivaa kuvauspaikkaa. Olisin halunnut taustaksi mahdollisimman rauhallisen seinän, mutta meillä on joka suunnassa joko ovia, oviaukkoa tai huonekaluja. Taas yksi syy muuttaa isompaan asuntoon :-)

Jalustaa virittelemässä - ei toiminut tämäkään kuvakulma...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...