11.3.2012

Lankesin taas ALE-ansaan

ASOS mainosti Facebookissa sunnuntaialeaan, johon kantiksille tarjottiin vielä etuosto-oikeus - pakkohan oli käydä kurkkaamassa, mitä oli tarjolla ja pakkohan oli tarttua pariin hyvään löytöön!

Gat Rimon Kirsty Swing Dress

By Zoe Drawstring Jersey Jacket

Molemmat olivat -50% alessa. Jakku on suurin kysymysmerkki, se voi jolla joko tosi ihana ja sellainen väri ja malli, että se sopii ihan kaiken kanssa tai sitten hankala ja käyttökelvoton - kohta sen näen! Mekon otin yhtä kokoa pienempänä kuin jakun, koska mekon malli näyttää aika väljältä, eikä se tietenkään saisi näyttää säkiltä päällä. Jakun taas pitäisi mennä hyvin kiinni; en ole sen povekkaampi kuin D-kuppi, mutta aika moni yläosa krinnaa kainalo/rinnat-kohdalta, ja se riski on kyllä tässäkin olemassa.

Tämä tarkoittaa kyllä sitä, että vaatekaappiin on nyt tehtävä tilaa ja aika isolla kädellä! Pidän siellä roikkumassa sellaisia "ihan OK" -vaatteita, joita en sitten kuitenkaan koskaan valitse päälleni, ja juuri niistä on luovuttava. Täytyypä pistää kirppispöytä varaukseen ja valmistautua isoon urakkaan, mutta kuten olen jo aikaisemminkin todennut, meillä on ihan liikaa ylimääräistä kaikkea: tavaraa, vaatetta, kuppia ja kippoa. Kodin kevätpuhdistus on siis seuraava projektini!

Ulkona on kamalan ihainen loskakeli: ihana siksi, että lumi sulaa huisaa vauhtia kevään tieltä pois. Sitä kamala-aspektia ei varmaan tarvitsekaan erikseen perustella... Pitäisi lähteä juoksemaan, mutta henkinen kynnys tuntuu olevan erittäin korkea - katsotaan, miten käy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...