8.11.2012

Päivän asu ja garderoobin kevennys

Mieletöntä, miten moni jo osallistui Nanson arvontaan, kiitos siitä! Ja tietenkin lämpimästi tervetuloa uusille lukijoille - teitä tulikin kertaheitolla aika monta lisää :-)

Kuvan neuletakki on se "pehmeä kuin marsu tai kani" -neule, ja sitä se tosiaan on. Myös niin pörröinen, ettei sitä voi pitää mustan alaosan kanssa, sillä karvaa irtoaa yhtä paljon kuin meidän koirasta - eli paljon!

Neule Tiger, t-paita J.Crew
farkut Gap
nilkkurit Billi Bi


Koru on Barcelonasta (tammikuulta..),
taisi olla nyt ekaa kertaa käytössä

Olin jo lähes ovesta ulkona, kun mukavuudenhalu iski ja vaihdoin viime tingassa kengät aika paljon casuaalimpiin, kas näin:


Ja tietysti unohdin, että mulla oli työhaastattelu (siis minä haastattelin) - no, ehkäpä annoin firmasta tarpeeksi rennon kuvan tennareissani :-)

Kevennystä tapahtui farkkupuolella: myin työkaverille Seven for Mankindin farkut viidelläkympillä, mikä oli molemmille hyvä diili: hän sai edullisesti lähes käyttämättömät jamekset ja minä taas osasin luopua sellaisesta, mikä ei vain tuntunut omalta ja sain siis kaappiin lisää tilaa.

Käväisin töiden jälkeen myös Samujin mallikappalemyynnissä, mutten löytänyt mitään kivaa. Harmi, olisi ollut kiva tukea sitäkin kotimaista brändiä, mutta yritän nyt ostaa vain sellaisia vaatteita, jotka suorastaan huutavat nimeäni sieltä henkarista - ei siis niitä "no, kun nyt jotakin piti ostaa" -vaatteita enää...

Huomenna on jo perjantai - uskomatonta - ja taas on aikamoinen viikko takana. Kivaa loppuviikkoa kaikille, nähdään viimeistään lauantaina!

2 kommenttia:

  1. Minusta tennarit ovat paras valina tuohon asuun :)
    Hieno kaulukoru!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänks, päivä tuntui heti paljon letkeämmältä :-)
      En ole pitänyt korua, koska se oli muistikuvissani paljon raskaampi ja isompi, mutta sehän sopi ihan hyvin arkikäyttöönkin!

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...