27.1.2013

Öljykemisti

Ostin apteekkireissulla tämän Vichyn kuivaöljyn, jonka mainoksen olin nähnyt jo jonkin aikaa sitten, mutta jota en ollut nähnyt missään tätä ennen (myynyt siis ilmeisen hyvin!). 35€ hinta oli aika kova pienestä putelista, mutta koska diggailen sekä Vichyä että öljypohjaista kosmetiikkaa, en edes katsonut hintaa ennen kuin vasta kassalla...

Tuote on kiva, mutta siinä oli yksi suuri puute: se ei ollut hajustettu! Joillekin hajuttomuus on varmaan iso plussa, mutta minulle taas öljyn pitää tuoksua jollekin ihanalle ja eteeriselle ja ylelliselle (tämä tuoksuu kyllä jollekin, mutta sellaiselle apteekkimaiselle ehkä). Tästä öljykokemuksesta jäi siis se olennainen puuttumaan, vaikka muuten onkin toimiva tuote, joka levittyy ja imeytyy hyvin, ja tuntuu kosteuttavankin riittävästi. Kaiken lisäksi tätä öljyä voi käyttää sekä vartalolle, kasvoille ja hiuksille, eli monikäyttöisyydestä vielä lisäpisteitä!

No mutta sitten siihen hajuttomuusongelmaan, jonka ratkaisin kaatamalle pulloon ison lorauksen Durancen verbenapohjaista kuivaöljyä, jossa taas on aivan ihanan raikas tuoksu. Lopputulos ei ollut ihan täydellinen, sillä Vichyn perustuoksu jäi sinne pohjalle, mutta kyllä tuo nyt menettelee!

Kun kerran nyt päästiin aiheeseen, niin toinen hyvä monitoimituote on Body Shopin polynesialainen monoiöljy, joka toimii myös niin hiuksiin kuin vartalollekin. Taisin jo joskus aikasemminkin kehua tätä samaa, mutta menköön nyt toisenkin kerran! Antoi hyvin kiharalle hiukselle tukea, ja tuoksukin on oikein hyvä :-)

*******

Shoppailureissun parasta antia oli Stockan sushibaari, nam! Zarassa oli kyllä tosi, tosi, tosi houkuttelevia kevätuutuuksia (paljon mustaa ja harmaata, btw), mutta en vain pystynyt ostamaan mitään uutta ennen kuin olen saanut edes vähän tilaa raivattua kaappeihini. Motivaatio alkaa selvästi olemaan kohdillaan!



Hiplailin Maranellossa Ralph Laurenin farkkupaitaa, ja sen kohdalla teki jo vähän tiukkaa jättää ostamatta - joku farkkupaitafiksaatio mulla on, kun se on pyörinyt mielessä jo vaikka miten pitkään. Näen sen villapaitojen ja jakkujen alla pehmentämässä etenkin jakku-ensemblea vähän rennompaan suuntaan.

Mulla olisi jo tuon kuvan kaltainen jakkukin valmiina, sillä sain vihdoinkin haettua kauan sitten ostamani Michael Korsin jakun ompelijattarelta ja se suorastaan janoaa päästä käyttöön! (Ikään kuin en nyt sitten voisi yhdistellä sitä mihinkään muuhun kuin juuri farkkupaitaan, joo, tajuan!)

Pyykkivuori huutaa tuolta kodinhoitohuoneesta nimeäni varsin äänekkäästi, joten taidanpa suunnata sinne hommiin. Kivempaa iltaa teille muille :-)

6 kommenttia:

  1. Minäkin olen huomannut iloisena farkkupaidan uuden tulemisen :) Olisin ostanut Ralphin outletistä heti sellaisen, jos olisi ollut kokoa jäljellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi, ettei tärpännyt! Mäkin yritän etsiä jotakin halpaa löytöä!

      Poista
  2. Öljyt öljyt Mä vannon niiden nimiin. Huomenna käyn hankkimassa kokeiluun tuon Vichyn :) Tuoksut miellyttää muakin, siksi Biothermin vartaloöljy on yksi suosikeista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, olen kiinnostunut kaikista uusista öljyvinkeistä, joten anna vain suosituksia lisääkin (Biothermin öljyjä en olekaan kokeillut)!

      Poista
    2. Kyse on tästä tuotteesta http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/BrandiTuote/biotherm-baume-elixirylellinen-vartalooljy/186774/21920/17404

      SIinä on sellainen kevyt raikas mandariininen tuoksu, kun kerran oot tuoksuihmisiä, kuten minäkin, niin tykkäät varmasti. Nyt ensinnässä kasvoille joku hyvä öljy. Ajattelin tilata Jurliquen öljyn kokeiluun ja hiuksille tulossa Lanzan healing oil eli katsotaan, mitä siitä irtoaa. Itselläni on lähtenyt vähän tämä öljyintous käsistä :P

      Poista
    3. Jurliqueen olen tutustunut day spassa, ja sen perusteella very nice! Seuraavaksi ehdottomasti tuo Biotherm, kiitos vinkistä :-)

      Kasvoihin olen käyttänyt Avedaa ja Clarinsia, joista ekaa enemmän kuuriluonteisesti ja Clarinsia taas yövoiteen sijaan.

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...