5.10.2013

Garnier Optical Blur ja Dior Gel Top Coat


Olen nähnyt ulkomaisissa naistenlehdissä tämän uuden ihmetuotteen (hei, kaunistaa viidessä sekunnissa!) mainoksia ja odottelut sen rantautumista suorastaan kuumeisesti. Tässä oli pientä ironiaa mukana, sillä olen oikeasti kipeä ja laahustan edelleen yökkäri päällä...eilen en jaksanut edes blogata tai juoda perjantaicavaani, mikä on jo aika poikkeuksellista!

Tuotetta on kutsuttu pikakaunistajaksi, primeriksi ja ihmeidentekijäksi. Haksahdin itse tietysti tuohon viimeiseen tuotelupaukseen.

Lainaus L'Oréalin omasta tuotekuvauksesta: Edistyksellinen koostumus sisältää valoa heijastavia ainesosia, joilla on ainutlaatuisia optisia ominaisuuksia ja jotka heijastavat valoa joka suuntaan häivyttäen iholta näkyviä ikääntymisen merkkejä sekä muita epätasaisuuksia muutamassa sekunnissa. 

Printtimainoksessa on nainen, jonka kasvoista toiselle puolelle on levitetty tätä tuotetta ja toinen puoli on paljas, ja ero on tietysti merkittävän suuri ja huomattava. Ooh!

Itse en aivan yhtä tainomaiseen muutoksen päässyt (ei kuvia, sori), mutta ihan kelpo tuotteelta tämä nyt tuntuu parin käytön jälkeen. Ei merkittävästi parempi, muttei huonompikaan lopputulokseltaan kuin esim. L'Oreálin Studio Secrets - sillä erotuksella, että tämä on paljon helpompi saada levittymään ihan ohuesti. Iholle jää sileä pinta ja meikki levittyy hyvin, mutta ei tämä mielestäni muuttanut ihon sävyä dramaattisesti - toki mulla on niin paljon pisamia, ettei niitä "häivytä" mikään muu kuin jo Joe Blascon täyspeittävä meikkivoide (eikä tarvitsekaan!). Pieni määrä tuotetta riittää, joten tämä lienee varsin pitkäikäinen pakkaus. Hinta oli n. 15€.

Sitten palaan vielä siihen Diorin Gel Top Coatiin, josta kirjoitin eka kerran täällä. Valitettavasti Dior ei millään muotoa päihittänyt muita käyttämiäni päällyslakkoja, sillä eka lakkalohkeama tapahtui jo puolentoista päivän kuluttua. Kolmen päivän normielämän jälkeen manikyyri oli jo ruokottomassa kunnossa, ja oli pakko poista lakat kokonaan. Yritin uudestaan parin päivän kuluttua, eli lakkasin kynnet taas huolella uudestaan, mutta lopputulema oli kutakuinkin sama: kolme päivää oli lakkauksen maksimikesto, ja silloinkin jo piilottelin käsiäni, kun lohkeillut manikyyrini hävetti. (Itse kiinnitän aina huomion muiden ihmisten kynsiin, vaikka en nyt ihan vedä suoraa linkkiä ihmisarvon ja manikyyrin välille.)

Ja joo, olen siis flunssassa, mikä on aivan mielettömän ärsyttävää! Kamalan huono omatunto, kun ei jaksaisi kuin maata ja katsoa telkkaria (kiitos Ruudun olen nyt taas ajan tasalla niin Good Wifen, NYC Holmesin ja Ruotsin miltsiäitienkin suhteen). Onneksi on myös kuun alku, ja iPad on täynnä tuoreita naistenlehtiä, joten rauhallista tekemistä riittää - ja kotityöt ja työasiat voivat odottaa!

Voikaa te paremmin, hyvää viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä, ihan uusi tuote mulle. Pikaista paranemista, sairaana on ärsyttävää olla, kun odottaa nopeaa ihmeparantumista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei oikein kärsivällisyys riittäisi toipilaana olemiseen...

   Poista
 2. Pikaista paranemista. Taitaa tosiaan olla syksy joka paikassa. Milanossakin on kosteaa, sateista ja suoraan sanoen ikävän kylmä... :P

  Kiinnostava uusi tuote!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vai tuli se syksy sinnekin - ehkä hyvä, ettei se meidän Comon reissu vieläkään toteutunut...

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...