28.10.2013

Pientä hemmottelua -haaste

Nappasin Plateful of Love -blogista tämän Lambin haasteen, jossa piti kertoa kolmesta asiasta, joilla saa omaan elämäänsä ripauksen luksusta. En voi kieltää, etteikö 500€ lahjakortti houkuttelisi, mutta arjen ylellisyydet ovat aiheenakin lähellä sydäntäni. Vaikeusastetta haasteeseen toi siis vain kolmen asian listaaminen, kun niitä olisi ollut vielä paljon enemmänkin... Here goes:

Tuoreet kukat
En voi väittää, että minulla olisi tapana käydä joka viikko ostamassa kukkia joltakin superstyleltä boutiquefloristilta, mutta aina joskus niitä tulee ostettua [Prismasta] ja ne kyllä kaunistavat kodin kertaheitolla!

Tuoreet kukat vastasiivotussa kodissa

Siivouspalvelu
Investointi, jonka aina vitsailen (enemmän kuin puoliksi tosissani) olevan 13-vuotisen parisuhteemme salaisuus.  On ihanaa tulla perjantaina kiireisen työviikon jälkeen kotiin siivottuun ja puhtaaseen kotiin,  kun ei tarvitse edes miettiä kotitöitä, vaan voi siirtyä heti tärkeämpiin asioihin (kts. seuraava kohta). 

Perjantaipullo
Cava, prosecco tai samppanja ovat lähes aina seuranani perjantai-iltaisin. Joskus juon pelkän piccolopullon, joskus taas avaan isomman pullon ja juon loput iloisesti lauantaina; aika harvoin mieskään kieltäytyy kuplivastaan :-)Jos joku muukin haluaa tarttua tähän avoimeen haasteeseen*, käy se juuri näin helposti: listaa omat kolme asiaasi, liitä mukaan tuo yllä näkyvä Lambin Pientä hemmottelua -kuva ja laita sen jälkeen asiasta vielä tietoa osoitteeseen: lambinblogihaaste@gmail.com


Ja jos juuri minä sain sinut innostumaan asiasta, tule ihmeessä huikkamaan tännekin, sillä luen mielelläni teidänkin hemmotteluhetkistänne!


*Kaikki haasteeseen mukaan lähtevät osallistuvat 500 euron kylpylälomalahjakortin arvontaan. Lahjakortti on Holiday Clubille, jolla on kylpylähotelleja ympäri Suomea. Kortti oikeuttaa seuraavaan: 3 vrk kylpyläloma, aamiaiset ja kylpylän vapaa käyttö 2 aikuiselle + 2 lapselle tai 2 vrk kylpyläloma, aamiaiset, kylpylän vapaa käyttö + hemmotteluhoidot 2:lle. Palkinto arvotaan marraskuun aikana ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

4 kommenttia:

 1. Awh, mikä lista. :D tätä on vaikea peitota!! Kiitti kun osallistuit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tehnyt empiiristä tutkimusta tästä aihealueesta aika pitkään :-)

   Poista
 2. No kappas, meillähän muitakin yhteisiä asioita, kuin syntymävuosi! Eli 13 vuotta kestänyt parisuhde, leikkokukat ja siivouspalvelukin yhdistää meitä. :-D
  Sen sijaan itse nautin useinmiten lasin tai kaksi punkkua perjantaipihvin seuraksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sittenhän sä voisit kopsata mun listan suoraan itsellesi! Mä join ennen punkkua niin, että hampaat vain tummuivat, mutta valitettavasti mulle tulee siitä nykyään niin helposti migreeni, että on parempi pitäytyä kuplivassa, jota elimistöni sietää näköjään aivan tolkuttomia määriä :-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...