15.10.2013

Päivän asu ja kirpparimainos

Olen käyttänyt tätä Jaegerin jakkua jo aika paljon (omalla mittapuullani siis, ihan nukkavieru se ei vielä ole), mutta se on päässyt kuviin asti kovin harvoin. Tällainen estoton kuosien yhdistely tuntuu edelleen vähän villiltä, mutta kun sain taas jostakin naistenlehdestä vahvistuksen sille, että on ihan ok sekoittaa kaikkea mahdollista keskenään ihan millä logiikalla tahansa, joten näin sitten tein. Ja onhan noissa samaa sävymaailmaa!

Jakku Jaeger
Mekko Cos
Kengät Zinda

Olen muuten suorastaan ylpeä siitä, että olen käyttänyt noita Zindan nilkkureita niin huolella, että niistä lähtee pohjat irti! Aika harvasta vaatteesta voin sanoa, että olen kuluttanut sen oikeasti loppuun :-O

Huomenna illalla vien Akseliin (espoolainen kirppis) monta säkillistä kuumaa kamaa, hoteinta hottia, joten kannattaa poiketa torstaina shoppailemaan! Pöydän nro. on 158, eikä mulla ole hajuakaan, missä päin saleja se sijaitsee; aikaisemmin mulla oli tapana ottaa paikka etusalista, mahdollisimman läheltä sisäänkäyntiä, mutta nyt se onnistuisi vain soittamalla (poistivat netistä paikanvalinta-namiskan) ja myyntipaikkaa joutuisi jonottamaan entistä pidemään, joten luotan nyt siihen, että myymäni huippulaadukas kama houkuttelee ostajia vähän syrjäisemmällekin myyntipaikalle! Tulkaa siis sankoin joukoin, pliis, sillä muuten en tiedä mihin joudun kaikkien näiden vaatteiden kanssa!

Ja uusista vaatteista puheenollen, Cosin toimitusvauhti on taas aivan tuskastuttavan hidas! Tässähän on mennyt jo kohta viikko, ei näin kärsimätön ihminen jaksa tällaista odotusta (ja ehdin jo melkein unohtamaan koko tilauksen - vaikka sittenhän sen saapuminen onkin iloinen yllätys)! Toisaalta, mikäs kiire tässä nyt on, kun en ole saanut edes niitä pyllyhousuja vielä lyhennettyä - enkä muuten ole pitänyt niitä toisiakaan ostamiani housuja vielä kertaakaan, mikä on vähän häpeällistä. Aloitan siis niistä!

Ihan kohta, nyt menen vielä viimeistelemään kirppiskassini huomiseksi. Heippa!

EDIT: lisään vielä, että omien vaatteiden lisäksi Akselissa myynnissä jonkin verran pojan erikokoisia vaatteita sekä tuoreita naistenlehtiä ja enkunkielisiä pokkareita.

12 kommenttia:

 1. Kiitti vinkistä, tulis hyvä syy tän himoshoppailijan ajella Akseliin pitkästä aikaa :) täällä siis yksi potentiaalinen asiakas ilmoittautuu B=) On muuten ihanan puhdistava kokemus ja rituaali kun vie kirppiskamaa kassaikaupalla pois...voi taas hyvällä omallatunnolla hetken shoppailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvoisa Anna M, olet lämpimästi tervetullut - toivottavasti löydät jotakin kivaa sopuhintaan :-)

   Poista
 2. Tosi nätti mekko! Millaiset hihat siinä on?

  Tsemppiä kirppismyyntiin :)

  Amelie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, hihat ovat puolipitkät - tarkemmin täällä: http://huesofblack.blogspot.fi/2013/08/paivan-asu-ja-taydellisen-toimeton.html.
   Ja kiitos, toivotaan että kauppa käy!

   Poista
 3. Äh, unohdin varata Kanuunan pöydän. Laitoin muistutuksen huomiseksi. Tattis!

  VastaaPoista
 4. Kaunis asukokonaisuus!

  Ja onnea Akseliin, itselläni on ensiviikolle varattu pöytä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja hyvä kuulla, että muutkin luottavat Akseliin!

   Poista
 5. Onpa kiva tuo jakku! Mullakin on viime päivinä asut olleet varsinaista sillisalaattia, tosin mulle se, että se on muodissa on vain tekosyy heittää päälle randomit kuteet, kun herään aamulla ennen klo: 6 ;)

  Onnea kirppistelyyn! Jos välimatka olisi lyhyempi, niin itsekin poikkeaisin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, mä en kyllä pääse sängystä ylös edes ennen seiskaa kuin aivan hätätapauksissa :-O

   Poista
 6. Heh, täällä nyt tullaan kommenttien kanssa taas niin jälkijunassa että :)

  Toi Jaegerin jakku on kyllä ihan älymakee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...ja sen lisäksi, että se näyttää hyvältä on se myös lämmin. Suorittaa kaikilla tavoin!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...