2.10.2013

On uutta sekä takki että mekko

Aloitetaan tästä Esprit'n takista, jonka ostin jo muutama viikko sitten. Onneksi tajusin heti pyytää hihojen lyhennyksen alta pois, koska se vasta viheliäistä puuhaa onkin. En siis tietenkään itse osaa sitä tehdä, mutta jo se ompelijalle ehtiminen on tarpeeksi haastava askare. Kuten näette, hihat ovat oikean mittaiset ja takki on siis tummansininen. Jälleen kerran pahoittelen kuvan laatua, mutta kun tulin vasta hetki sitten kotiin, niin minkäs teet!

Takki oli -50% alennuksessa ja siitä tuli vielä -10% ylimääräistäkin (joku remonttiale), eli hintaa ei jäänyt paljon mitään. Matsku tuntuu tosi laadukkaalta, mutta kovin paksu se ei kyllä ole; paukkupakkasilla kietoudun joka tapauksessa untsikkaan, ja onhan mulla turkkikin (joskin aika huonokuntoinen, pitäisi modistaa) ihan hätätapauksia varten.

Haluaisin tosi kovasti vielä tummanharmaan tai mustankin takin, mutta yritän nyt "pärjätä" tällä arsenaalilla ainakin alennusmyynteihin ja taloudellisen tilanteeni kohentumiseen asti. Tiukkaa tekee, mutta yritän pysyä kovana!


Mekkokuva on aika monestakin syystä edellistä vielä huonompi:
1) näytän siltä, kuin olisin raskaana - nyt ainakin tiedän, mistä mahdolliset juorut saivat alkunsa!
2) selkäni takaa pilkottaa poikani kauppaleikeistä seinään jäänyt opaste/hinnasto
3) seison todella kummalllisesti (kts. myös kohta 1), sillä mekko oli autossa istumisen jälkeen ja takin alta kuoriuduttuaan tosi sähköinen ja yritin saada sen laskeutumaan vähän paremmin.

Ei kuitenkaan ollut parempaa, ja halusin nyt ehdottomasti tuoda tämän jo jonkin aikaa sitten ostamani mekon näytille, sillä voi kestää ties miten pitkään siinä, että saan nuo yhdet ainokaiset tummansiniset sukkahousuni - joita muuten metsästin aika hartaasti ja monesta kaupasta ennen kuin Stocka taas pelasti - pestyä...

Mekko on samaa Gapin keittiöruutukuosia kuin aikaisemmin ostamani neulekin. Jotenkin se viehättää nyt kovasti, ja mm. my-wardrobe.comissa samaa kuosia (by J.W.Anderson) on esitelty ihan etusivun mainosbannereissa asti. Harmi vain, että mekko on niin heppoinen, ettei sillä kovin pitkään enää tarkene kulkea - mulla ei siis ole mitään sen kanssa sopivaa neuletakkia tai jakkua.

Olen tässä kuulustellut pojalta uskontoa tulevaa koetta varten ja opin ihan uutta verestin itsekin tietojani mm. Johannes Kastajasta ja opetuslapsista. Uh, historiaa odotellessa...!!

6 kommenttia:

 1. Kiva mekko - ja et todellakaan näytä raskaana olevalta.
  Minä en saa itseäni raahattua kaupoille saakka, tarvitsisin ehdottomasti uuden talvitakin. Tarkeneehan tässä vielä syystakillakin voi olla toteamukseni vielä ensimmäisen räntäsateen aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vedät vain lämpimän fleecen sinne alle, niin syystakilla pärjää vaikka miten pitkään - ja kohtahan ne alennusmyynnit jo alkavatkin :-)
   (Ja ensi viikolla Hullut Päivät)

   Poista
 2. Ihana takki ja hurmaava mekko! Minusta ne istuvat molemmat etkä sinä mekkokaupassa mitenkään omituiselta näytä, en olisi edes tajunnut pojan listaa jos et olisi maininnut :)

  VastaaPoista
 3. Ok, olin siis selvästi liian kriittinen. Parempi niin päin :-) Kivaa päivää aamuvirkulle!

  VastaaPoista
 4. Ihania ostoksia jälleen! Tuo ruutukuosi on kyllä niin pirteä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirteä nimenomaan, tulee ihan tehokas olo ruuduissa - ja sehän on työelämässä (ainakn meikäläisen...) vain hyvä asia.

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...