20.10.2013

Loppukiri

Viikko on lopuillaan, ja koneelta löytyy vieläkin uusia asukuvia, jotka pitää saada "käytettyä" ennen huomista, jotta voin aloittaa taas puhtaalta pöydältä.

Lisäksi blogini suosituimpiin hakusanoihin kuuluvat erilaiset muunnokset/ yhdistelmät sanasta nahkahame, kuten vaikkapa "ostin vaimolle nahkahameen" ja "nahkahame ja raippa", joten tässä teillekin, arvoisat nahkahameiden ystävät! Raippaa en nyt kuitenkaan jaksanut hakea autosta (vaikka niitä monta omistankin!), sori.

College Maison Scotch
Hame Selected Femme
Nilkkurit Billi Bi

Tulin ihan juuri kotiin HIHSistä, ja oli kyllä huikean hieno päivä! Ymmärrän, että lajia harrastamattomille ei välttämättä oikein aukea, miten isosta ja laadukkaasta tapahtumasta on kyse (tai miksi koko laji ylipäätänsä on niin kiehtova ja haasteellinen), mutta tämänpäiväinen pääluokka, jossa esteet olivat samankorkuisia kuin minä itse (160 cm), oli kyllä huippujännittävää huippu-urheilua*! Oliko joku muu paikan päällä, mikä oli teidän mielestänne kisojen kohokohta?
(*Tautologia tahallista)

En tietenkään onnistunut palaamaan ihan tyhjin käsin: saldona kahdet Roecklin hanskat ja yksi ihanan muhkea musta toppaliivi, jonka otan käyttöön heti huomenna. En sortunut esim. oranssiin liskokuosiseen kypärään tai turkoosinvärisiin ratsastussaappaisiin...

Nyt täytyy kuitenkin tömähtää ratsastuseuforiasta maanpinnalle ja käydä pesemässä pyykkiä ja muutenkin vähän valmistautumassa ja valmistelemassa ensi viikkoa varten. Moro!

12 kommenttia:

 1. Buhahaa... nahkahame ja raippa! Ihan paras. :D :D

  Jos sitä joskus taas pääsisi heppamaailmaan kiinni. Tuntuu nyt kovin kaukaiselta ajatukselta... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua houkuttelisi kamalasti vuokrata hevonen pariksi päivässä viikossa, mutten ole ihan varma onko tämä elämäntilanne nyt siihen se kaikkein otollisin (katso edellinen avautumiseni arjen haasteista)... Se vain on niin koukuttavaa hommaa!

   Poista
 2. Hahhah, meinasi purskahtaa kahvit näytölle tuon raippajutun kohdalla.
  Musta ei olisi ikinä hyppäämään tuollaisia esteitä. Just ja just taitaa 80 cm mennä isolla hevosella :)
  No kunhan saisi itsensä kammettua taas sinne selkään edes.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin taitaa 80 cm olla toistaiseksi oma "ennätys" - tosin se menee aika kevyesti, ja olisi kiva päästä kokeilemaan vähän isompiakin esteitä, mutta siihen ei omalla tallilla ole perustunnilla mitään mahkuja. Kevyesti ne HIHS-hepat niistä suorituivat; yksi hyppäsi lähes paikaltaan esteen yli, mikä oli jo varsin näyttävä suoritus!

   Poista
 3. Heh, hyvät ovat olleet hakusanat täälläkin! :-D
  Silloin aikoinaan, kun blogini tekstit olivat vielä avoinna hakukoneille, oli blogiini löydetty hakusanoilla "seksivaatteita omalle äidille." OMFG.
  Vannon, että en ollut koskaan kirjoittanut mitään siihen genreen kuuluvia postauksia, mutta ilmeisesti postauksessa ollut 'Sex and the city' oli tarpeeksi kiinnostava.

  VastaaPoista
 4. Kaunis asukokonaisuus! Hakusanat ovat kyllä välillä kovin mielenkiintoisia, myös omaan blogiini tullaan ties millä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mitä mahtaa hakijoiden päässä liikkua - tai minkälaisin odotuksin he noita hakevat...

   Poista
 5. Nämä hakusanajutut ovat hauskoja, mun blogiini oli joku löytänyt hakuyhdistelmällä "sukkahousut Tykkimäellä". Mitä ihmettä kukaan voi tuollaisella tiedolla tehdä =D!? Olin kyllä kirjoittanut Tykkimäestä ja sukkahousuistakin, mutta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmm...jos vaikka menee Tykkimäkeen, ja sitten sukkikset hajoaa, mitä sitten?! Onha se hyvä varautua kaikkiin mahdollisiin riskeihin :-D

   Poista
 6. Jeah, on tuo collari vaan niin makee! Ja sopii niin kivasti nahkahamosen kaveriksi.

  Mä olen ihan kateellinen kun mun blogiin ei kukaan tule kummallisilla hakusanoilla, omituisin taitaa olla "quirky animal furniture".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä olet selvästi niin kunnolinen streittari - toisin kuin tällainen hieman iäkkäämpi lähiörouva, jolla on vaikka mitä salaisuuksia :-O

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...