8.10.2013

Lainattu päivän asu

Lainattu peräti viime viikolta, sillä eilen olin kipeänä vielä kotona ja tämän päivän asuni oli täysfiasko (aina ei voi onnistua...), jota ei voi kuvina esitellä.

Kieltämättä näitäkin releitä päälle pukiessani olin ehkä vähän epämukavuusalueellani, mutta halusin jotakin räväkkää - ja sitä todella myös sain :-) Tai siltä ainakin itsestä tuntuu, en tiedä onko tämä combo muiden silmiin ihan peruspliisua kamaa? Ja punainen laukkuko toi sen villin fiiliksen?

Syksy yllätti meikäläisen tänä aamuna aivan totaalisesti: yhtäkkiä oli pimeää ja sumuista, eikä tehnyt edes mieli mennä tuohon lähimetsään samoilemaan koiran kanssa, vaikka siellä ollaan hengailtu tähän asti lähes joka kesäaamu muiden koirallisten naapureiden kanssa; kerran meillä oli jopa aamukahvit termarissa mukana! Tänään siis köpsöttelin paljon tylsemmillä reiteillä näitä lähiökorttelien katuja pitkin ja ne samat reitit säilynevät ensi kevääseen asti ihan samoina...

Let It Go -tyhjennysprojektini etenee muuten ihan sutjakkaasti: ensi viikon kirppiskeikan lisäksi myin yhden laukun huuto.netissä ja pari muuta on vielä kaupan. Harmillista, että pari muutakin ihmistä on näköjään saman projektin parissa: Mulberryäkin on tarjolla useampi tusina!

Kalleimpia ja hyväkuntoisimpia merkkivaatteita ajattelin viedä Ruutu-Rouvaan - onko se kenellekään tuttu paikka, toimiiko? No, kohtahan voin kertoa omakohtaisia kokemuksia (mutta älkää nyt kuitenkaan ihan pidätelkö hengitystänne...)! Monelle käy kuulemma niin, että sinne menee myyntiaikeissa, mutta sitä astuukin ovesta ulos kädet täynnä kaikkea uutta ja vaikken muuten osaakaan ostaa kirppareilta itselleni mitään, voisin kuvitella olevani aika potentiaalinen uhri Ruutu-Rouvan houkutuksille... Ehkä pitäisi lähettää mies asialle mun sijaan :-)

4 kommenttia:

 1. Instassa jo ihastelin tätä asua. Todella kiva ja housut on aivan ihanat !

  Kivaa keskiviikkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin (sateesta huolimatta)!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...