6.10.2013

Pyllyhousut

Jouduin olosuhteiden pakosta viettämään aikaa kaupoissa kierrellen, joten olin siis suorastaan pakotettu myös tekemään pieniä hankintoja, vai mitä? Ihania neuleita olisi tänä syksynä tarjolla aivan älyttömästi, ja erityisesti Filippa K:lla on nyt monta ihan mulle suunnattua mallia - tänään osuin Filippan eteen vasta ostoskierrokseni päätteeksi, kun käsissäni oli jo muutama ostoskassi, enkä siksi enää raaskinut ostaa lisää (tai jaksanut lähteä palauttelemaan niitä aikaisempia ostoksia). Ehkä siis palaan Filippan neuleisiin myöhemmin, jos budjetti sallii :-)

Tämä Zaran neule ei sekään ole yhtään hullumpi kaikessa yksinkertaisuudessaan.


Mukana on vähän mohairia, mikä tuo neuleeseen kivan pehmeän pinnan. Ja kyllä, hihat ovat ihan samanpituiset, vaikka kuvan perusteella voisi päätellä toisin :-)

Espritin putiikista ostin kahdetkin tummansiniset housut, joita en enää iltahämärissä päässyt kuvailemaan. Mutta kun sitten esittelen ne täällä, muistakaapa tarkastella oikein tarkkaan peränäkymää: ostin nimittäin huomaamattani pushup-housut! Siis kääk!


Mutta kieltämättä housut istuivat oikein hyvin, myös takaa :-D

11 kommenttia:

 1. Mun pitäisi varmaan ostaa tuollaiset. Mulla on ihan littana perä, se kumpu on väärällä puolella :D

  VastaaPoista
 2. Täällä vähän tyrskähdeltiin otsikolle, mutta kieltämättä tuommoisia pyllyhousuja voisi itsekin testata :)

  Neule näyttää tosi kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy vielä tsekata, ettei niissä vain ole mitään "push up"-merkkiä esim. takataskuun ommeltuna ;-)

   Poista
 3. Tosi kivannäköinen neule. En ole pitkään aikaan ostanut Zarasta mitään, oli niin monta pettymystä laadun suhteen etten enää masenna itseäni. Ehkä voisin kuitenkin käydä pyörähtämässä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään (kai?) ole pitkähköön aikaan: tykkään kyllä vaatteista, mutta mun on vaikea öytää itselleni sopivia vaatteita.

   Poista
 4. Jep - push uppia tarvitaan täällä - eikä vain takamuksiin;) En tiennytkään, että Espritillä on tuollaisia - pakko on käydä katsastamassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelisin, että vastaavia on ollut tyyliin KappAhlissa?! Mulla on fyllinkiä takapuolella ihan riittävästi omaakin takaa, joten en ole oikein kiinnittänyt huomiota asiaan - tätä ennen...

   Poista
 5. Hih, varmasti hyvät farkut! Pitääkin käydä tsekkaamassa :)
  xx J

  VastaaPoista
 6. Mun pitäis ostaa mun lituskapepulle sellaiset housut, joissa on joku pepputoppaus. Vähän niin kuin tunkisi olkatoppaukset takaliston päälle! :-D

  Kurja kuulla, että olet ollut sairaana! Toivottavasti helpottaa jo.

  Ja kiitos myös siitä Diorin geelilakan kokemuksista! Nyt ei enää yhtään harmita etten löytänyt sitä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt alkaa olemaan taas ihan normaali olo - johan tässä menikin aika monta päivää!
   Ja kiva, että noista kosmetiikkakokeiluista on jotakin iloa edes jollekin muulle - ja mä tykkään myös lukea muiden kokemuksia aiheesta :-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...