11.10.2013

Seminaaripäivän asu ja ysmy-vinkki

Jakku Malene Birger | hame Ellos | kengät Billi Bi
Tämä on yksi niitä ennakkosovitettuja ja toimiviksi todettuja asuja, joka oli kovin helppo vetäistä aamulla päälle, kun kaikki oli jo valmiiksi mietitty - vaan sitäpä en osannut arvioida, miten mukava olisi istua auditoriossa koko päivän tämä asu päällä. Arvosanaksi annan vain 7, sillä hame oli vähän liian nafti ja nousi vielä ikävästi aina vaihtaessani asentoa... Muutoin tunsin oloni oikein kotoisaksi ja tykkään edelleen tosi paljon tuosta Malenen jakusta :-)

Uskomatonta, että on taas perjantai - vai menevätkö teidän muidenkin viikot ihan heittämällä, niin että sitä tuntee hyppäävänsä suoraan maanantaista viikonloppuun ilman tarkkaa muistikuvaa siitä, mitä on siinä välissä tehnyt? Vai onko mulla vain joku (iästä johtuva) muisti- ja hahmotusongelma?! Oli miten oli, tässä sitä nyt istun sohvalla naputtelemassa tekstiä ja fiilistellen vastasiivottua kotiani. Perjantai <3

Vinkkan vielä Maison Scotchin ystävämyynnistä, jossa käväisin tänään. Valitettavasti heidän mallikokonsa S oli tosi monessa vaatteessa minulle aivan liian kapoinen (tai siis minähän olin liian suuri!), mutta pari toppia onnistuin löytämään ja niistä lisää myöhemmin. Lastenvaatteiden koko oli 6-8 v., joten ne olivat onneksi meidän pojalle aivan liian pieniä - mutta siis niin syötävän suloisia vaatteita,että menkää ihmeessä tsekkaamaan!

Tässä Facebookista lainattu ilmoitusteksti:

Nyt on tilaisuus hankkia mageit kledjui! Merkkeinä Maison Scotch, Scotch & Soda, Tom Tailor sekä uutena Smash. Eikä unohdeta lasten Shrunk ja R´belle mallikappaleita koossa 6-8 vee. 
Tarjolla paljon mallikappaleita; takkeja, teeppoja, farkkuja, paitoja, mekkoja, neuleita, laukkuja, kenkiä…

TO 10.10 11-19
PE 11.10 10-18
LA 12.10 10-15

Sinimäentie 10 B, alapiha, Mankkaa

Cash is trash! Eli vain (perus)kortit käy!

TERVETULOA ja kutsu ystäväsikin!

Seuraavaksi ohjelmassa on pienet torkut, joiden jälkeen olen toivottavasti niin täynnä virtaa, että saan itseni lenkille - syytä nimittäin olisi! Lenkin jälkeen voisi sitten erittäin hyvällä omallatunnolla korkata perjantaipullon ja sytyttää takkaan tulen. Hienoa perjantai-iltaa teillekin!

P.s.Käykääpä kurkkaamassa ranskanbulldoggi Rudolfin oma blogi, siinä vasta söpö tapaus! Mulle tuli kuvista ihan kamala koirakuume, ja tosissani jo puhuin miehelle, että ihan hyvinhän meille mahtuisi toinen koira - etenkin jos hän on kerran jo venettä vaihtamassa ;-)

9 kommenttia:

  1. Kaunis asu ! Itselläni on myös musta nahkahame ostoslistalla ja tuo sinun näyttää kivalta :)

    Rentoa perjantaita !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi mun hame oli superlöytö Ellokselta - toivottavasti löydät omasi, sillä se on kyllä tosi monikäyttöinen!

      Poista
  2. Kolahti taas tekstisi niin hermoon, totesin kollegalle, että ne oo nää jokasyksyiset hullut viikot meneillään, siihen pimeys päälle niin voi vaan todeta, etä tgif, taas :)
    Satutko muistamaan mikä miesten mallikoko oli ysmyssä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, en edes kysynyt, mitä kokoa! Jos arvioisin minua jonossa edeltäneen miehen koon perusteella, sanoisin että M - mutta enhän mä nyt tietenkään NIIN tarkkaan katsonut :-)

      Poista
  3. Hih, kiitos linkkauksesta Rudolfin blogiin. Kyllä ne koirahauvat vie vaan sydämen. <3 Minä jo haaveilen, että josko parin vuoden päästä ottaisi toisen koiran, mutta voihan se olla, ettei miestä enään puhuta ympäri. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rudolf on tosi suloinen - ja kertomuksesi mukaan myös aika luonteikas kaveri, joten pitäkäähän jöötä sille :-) Meillä on yhdellä kaverilla kaksi ranskista, ja ne ovat mainio pari.

      Tykkään rodusta muutenkin, ja se on ehdottomasti harkintalistalla sitten joskus, kun meille tulee seuraava koira (todennäköisesti vasta sitten, kun tuosta nykyisestä veijarista aika jättää). Listan kärjessä on kuitenkin bokseri, kaikista koirista jaloin - seuraavan koiran kanssa kun ei tarvitse enää huomioida pikkulapsen hentoja voimia koiraa ulkoiluttaessa.

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...