1.10.2013

The Car Coat


Kuinka tyypillistä: juuri se tasku, jossa pidän iPhonea ja
avaimia repsottaa sepposen selällään...
Olen varannut kirppispöydän parin viikon päähän ja olen sitä silmällä pitäen aloittanut varsin mittavan kaappientyhjennysoperaation nimeltään "Let It Go". Pari Ikea-kassillista olen jo saanut kerättyä (ihan helposti, jos olen rehellinen), mutta toinen mokoma pitäisi vielä saada tiristettyä kasaan....

Tämä viime talvena asos.comista ostamani ja ihan olemattomalle käytölle jäänyt takki oli jo henkisesti lähdössä kiertoon, mutta nyt jotenkin innostuin siitä uudestaan, enkä taidakaan malttaa luopua siitä. Syyksi tunnistin nuo uudet Zindan ruskeat kengät, jotka herättivät takinkin vihdoin eloon - ja laukkukin mätsää niin söpösti, että!

Tuli muuten kamala kiire töistä kotiin, jotta ehtisin ottamaan edes tämän tasoiset kuvat ennen kuin tulee ihan pimeää. Aamulla olin juuri virittelmässä kuvaskalustoa kuntoon, kun ovikello soi ja pojan kaverit tulivat meille - poseeraa siinä nyt sitten luontevasti, kun kolme kymmenenvuotiasta toljottaa vierestä! Sitten selittäisivät vielä kotona, että sen äiti on kyllä vähän kumma, kun se aina kuvailee itseään ihan tavallisissa vaatteissa ja on jotenkin ihan olevinaan. Olihan Täydellisissä naisissakin kaikilla lähiörouvilla omat salaisuutensa, joista vain oma perhe tiesi, joten olkoon tämä minun omani :-)






farkkupaita Gap | mohairtoppi Tibi | farkut Gap | kengät Zinda | koru La Puella

Takin alta paljastui työpäivän päätteeksi jo vähän nuhruisen oloinen vaateparsi, mutta julkaistaan nyt yksi kuva kuitenkin - tuskin teillä mitään suuria odotuksia on. Ja on vain oikeus ja kohtuus, että koru saa suuremman roolin tuossa kollaasissa :-)

Väsy vetäisi sohvalle, mutta yritän silti saada itseni koiran johdattelemana kohti koirapuistoa, sillä edellisestä käynnistä on aivan liian pitkä aika. Ja siinähän se ilta sitten taas olikin, miten kello voikin olla näin paljon?! Heippa ja huomiseen!

15 kommenttia:

  1. Muista mut sitten kun hävität sitä vaaleanpuna-harmaata Marimekon tunikaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan! En ole tähän asti ollut valmis luopumaan siitä, mutta ehkä olisi aika. Laita mulle joku tarjous sähköpostiin, niin yritän tosissani katkaista napanuoran :-)

      Poista
  2. No niinpä - miten nämä illat voi mennä näin nopeasti!!!!

    VastaaPoista
  3. Kaunis asu ja itsekin vein kirppikselle vasta tavaraa. On vapauttavaa, kun saa aikaiseksi viedä ylimääräisiä tavaroita kirppikselle. Toisen romu on toisen aarre.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä - en vain pysty heittämään tavaraa roskikseen, mutta onhan tuo kirpparille vieminenkin aika työlästä hommaa...

      Poista
  4. Kaunis takki, ihastelin sitä jo instassa :) Hyvä että päätit pitää. Mullakin olis edessä kirpparille meno, huokaus . . .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huokaus tosiaankin! Käy ostamassa multa jotakin pois :-)

      Poista
  5. Kaunis asukokonaisuus, suosikkini ovat nuo nätit kengät! Ja koru on ihana.

    VastaaPoista
  6. Zaran tämän syksyn mallistossa on hyvin samantyyppinen takki, joten olet ihan muodin aallonharjalla. :) Itse asiassa luulin ensin, että tämä on juurikin se Zaran takki.
    Tavaroista pitäisi luopua täälläkin, kunhan vain joskus ehtisi käydä omiakin vaatteita läpi. Lasten jutut vie näin kauden vaihtuessa niin paljon aikaa ja energiaa.
    -Hanna Turusta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nyt tuo löysä malli tuntuu paljon ajankohtaisemmalta kuin viime vuonna :-)
      Samaa mieltä noista lastenvaatteistä, niitä vasta nopeasti kerääntykin nurkkiin, kun poika kasvaa silmissä!

      Poista
  7. Heh heh, olisi siinä naapureilla keskusteltavaa kerrakseen. Samanlaisia ajatuksia mulla oli, kun taanoin hipsin kamerani kanssa tuohon pellonreunaan korkokenkissä pönöttämään enkä huomannut, että naapurin pikkulikat tarkkailivat touhujani jonkin matkan päästä. Omat lapset on jo niin tottuneet, että kysyvät vaan, että meeksä taas kuvaamaan itseäs :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, munkin poika pitää jo ihan luonnollisena koko touhua, lapsiraukka :-)

      Poista
  8. Tosi makee rotsi! Käyttöön vaan!

    Minäkin raivasin kaapista pari Ikean kassillista liian vähälle käytölle jääneitä vaatteita (ja niitä pirulaisen hutiostoksia). Kenkäkaapille pitäisi vielä saada sama operaatio aikaiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä, sinullako hutihankintoja?! Lohduttavaa :-)

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...