12.5.2013

Hyvää äitienpäivää (lahja itselleni hyvin tehdystä työstä)

Meillä oli aamulla perinteiset sänkykahvittelut ja hieno aamiaistarjoilu muutenkin; eniten sydäntä tietysti lämmittävät lapsen itse tekemä kortti (Mom is Gueen - tuo oikeinkirjoitus pitää saada ensi vuoteen mennessä kuntoon) ja lahja, sillä tiedän, miten suurella hartaudella ja ajatuksella niitä on tehty ja hiottu.

Mihin ihmeeseen te muuten säilötte kaikki hienot (ja tilaa vievät) taulut, kulhot ja muut hässäkät?!

Koska en saanut kukkia ollenkaan (mies tuli viime yönä myöhään reissusta ja osasi kyllä lepytellä cava-pullolla, mutta kukkapuskaa ei siis ole), päätin tilata itselleni äitienpäivälahjan - sillä kukapas sitä osaisi valita mieluisampaa käyttötavaraa kuin äiti itse?!

Nämä kengät ehtivät jo kertaalleen myymään loppuun my-wardrobe.comista, ja jäin silloin haikailemaan niiden perään. Nyt en aikaillut, ja koska ne olivat sekä alennuksessa että mulla oli kantiksen 30€ lahjakortti käyttämättä, sain nämä ihan hyvään hintaankin. Taloudellinen valinta, siis.

Lisää käärmekuosia, jännää! Korko on sen verran maltillinen, että näissä jaksaa varmaan tepastella koko työpäivän ajan. Tai siis, enimmäkseenhän mä istun neukkareissa ja aina välillä siirryn siihen viereiseen kokoushuoneeseen...tarvitsen siis hyvät istumiskengät!

Onko teillä muuten ylppärijuhlia tai muita isoja kesäkemuja tiedossa? Meillä on tärkeät yo-juhlat, ja nyt olisi vielä muutama viikko aikaa miettiä sopiva asu sinne. Ehkäpä viime syksyllä ostamani Malene Birgerin mekko, jota en ole pitänyt vielä kertaakaan? Harkitsen vielä, pitäisikö käydä lyhennyttämässä se ompelijalla...

Aurinkoista äitienpäivää kaikille, lapsettomille ja lapsellisille! Nyt minä soitan omalle äidilleni ja tunnen pienen piston sydämessäni siitä, etten ole siellä kukittamassa ja kiittämässä.

8 kommenttia:

 1. Kauniit kengät. Itsekin tarvitsisin uudet korkokengät - tai kahdetkin. Ajattelin pysyä turvallisuusalueella ja valita mustat ja nudet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole yksiäkään nudenvärisiä kenkiä, vaikka monasti olen niitä kaivannut. Ostaisin heti, jos löytyisi hyvät, joten muista vinkata omistasi!

   Poista
 2. Itse hommatut lahjat ovat varmasti mieleisiä! Minä olen jo pidempään hommannut lahjat itselleni ja mies on hoitanut maksupuolen. Jää kaikki turha spennaaminen pois. :)

  Hienot kengät ja varmasti hyvät "istumiskengät"! :-D

  Leppoisaa äitienpäivän jatkoa kuningattarelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hyvin leppoisissa merkeissä tässä olenkin sohvalla mutakakun sulamista odotelleen :-)

   Poista
 3. Upeat kengät!! Ihanaa äitienpäivää!

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Niin mustakin - ja huomasithan tuon pikantin punaisen reunuksen?

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...