28.5.2013

Päivän liehuva asu


Pääsin taas testailemaan uutta kaukolaukaisinta, ja on se vain niin kätsä!

Toppi Tiger of Sweden
farkut Nudie
kengät Sam Edelman
koru Snö

Löysin Valitsin topiksi jo jonkin aikaa sitten ostamani Tigerin topin, joka on tosiaan takaa vähän pidempi  (eli kuva ei valehtele) ja kovin liehuvahelmainen. Siitä syystä housut ovat mallia kapea pilli. Ja jalassa uudet kengät -  pakko myöntää, etten ihan koko päivää pystynyt tepsuttelemaan niissä, joten onneksi olin kaukaa viisas pakatessani ballerinat mukaan varakengiksi.

****

Tulin juuri kotiin koulun kevätjuhlasta; sieltä ei ole yhtään kuvaa, mutta suvivirren fiilisten kuvailuun ei varmaan kuvia tarvita! Pystyin kuitenkin laulamaan melkein koko biisin ihan ääneen, vaikka kurkkua kuristikin kovasti. Musta on tullut ihan kamala vetistelijä, ja vaikka miten yritin miettiä exceleitä ja kirjanpidon perusteita (en tiedä mitään tylsempää...) tokaluokkalaisten heleä-äänisen kuoron esiintyessä, pyyhin jo ekaan kertsiin mennessä silmiäni vaivihkaa. Oma lapseni ei ole edes ko. kuorossa mukana...

Poika katosi suoraan juhlasta kavereiden pihalle (tai mistäs minä tiedän, missä ostarilla se hengaa possensa kanssa - kamalan varhaiskypsiä osa noista 9-vuotiaista!) ja vietän taas harvinaista - tai itse asiassa koko ajan yleistyvämpää - omaa aikaa kotisohvalla. Jonkinlainen koiralenkki pitäisi jaksaa tehdä, sillä varsin runsaan lounaani takia taidan olla jo miinuksen puolella sallittujen kaloreiden suhteen. Oli silti onnenpäivä kuulla, että mulle oli jäänyt yksi ylimääräinen palaverisalaatti, jonka hotkaisin työpäivän päätteeksi - muuten olisin joutunut vatsa kurnien kevätjuhlaan, enkä olisi pystynyt ollenkaan keskittymään kuvaamiseen ja taputtamiseen ja nyyhkyttämiseen.

Älkää käsittäkö väärin, en edelleenkään ota tätä tiedostavampaa syömistäni liian vakavasti ja voisin ihan hyvin syödä ilman lenkkiäkin, mutta tulee itselle paljon parempi fiilis, kun tietää ylläpitävänsä jonkinlaista tasapainoa ruoan ja liikunnan suhteen. Enkä jokaista margariinin sipaisua jaksa kirjata erikseen, joten lasken varmasti vähän alakanttiin (ikuinen itsensä huijaaja optimisti!) kokonaissaldon kuitenkin.

Optimisti lähtee nyt siis ulkoilemaan, kivaa loppuiltaa teille!

13 kommenttia:

 1. Tämä on taas niin kiva asu, yksinkertainen mutta ah niin tyylikäs!

  Täällä toinen vetistelijä, olisin tuolla sinun tilaisuudessasi varmaan ulvonut ääneen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelkään aina, että repeän ihan täysin - tähän asti kun olen vain hiljaa nyyhkytellyt ja niiskutellut - sitten kun padot oikein kunnolla aukeavat, ei mikään enää pysäytä sitä täydellistä romahdusta!

   Poista
 2. Mulla on tuo sama paita, sellaista ohuehkoa kangasta? Ja sitten neuleena samantyyppinen Tigerin viritelmä, mutta siinä helma menee vinoon (eli toiselta kyljeltä pidempi kuin toiselta).

  Just tuontyyppisissä vermeissä mäkin päiväni vietän, en vaan ole onnistunut yhtään mustaa vaatetta taltioimaan kuviin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otettuani tsiljoona kuvaa parissa eri paikassa (valaistus, you know...) huomasin taas, miten kovin vaikea onkaan kuvata mustia vaatteita. Että joo, en ihmettele, ettei ole välttämättä siunaantunut asukuvia ilman erittäin määrätietoista hakemista.

   Vai että samanlaisissa liehut sinäkin ;-)

   Poista
 3. Kaunis asu!

  Ja voi kyllä, täällä toinen vetistelijä. Laulut jää multa laulamatta noissa tilanteissa, kun lauluääntä en omaa muutenkaan ja liikutuksen takia tulee kurkusta korkeintaan sellaista vikinää. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritin kompensoida sitä äänen kurkkuun juuttumista laulamalla aina välillä tosi kovaa :-)

   Poista
 4. Kiva asu - tykkään kovasti tuosta paidasta/tunikasta. Mä vasta viime viikolla hoksasin, että meillä on sitten ensimmäinen vuosi, kun ei lauleta Suvivirttä koulun päättäjäisissä - viime vuonna vielä vetisteltiin pojan lakituksessa. Ja tunnustan - yhtenäkään vuonna en onnistunut olemaan vetistelemättä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, en halua vielä edes ajatellakaan lakkiaisia - itken varmaan viikon ennen jälkeen ja poika on ihan noloissaan "Mutsi hei, älä nyt viitti!". (Ei tietenkään nyt sano mutsiksi, mutta pahaa pelkään että joskus voi alkaa sanomaankin.)

   Poista
 5. Kaunis kokonaisuus! Minä vetistelen kanssa aina. Olin viimevuonna siskon kevätjuhlissa kun lopetti peruskoulun ja kun on viimeksi suvivirren laulanut kun ite kirjoitti ylioppilaaksi, niin kyllä siinä oli kyyneleet poskilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki aloitukset ja lopetukset on aina jotenkin niin liikuttavia! Lapsen koulussa on aina kuudesluokkalaisten saliintulomarssi ja omat seremoniat, ja se on mulla parin vuoden päästä edessä - mahtaako edes vedenkestävä ripsari kestää sitä vollaamista...

   Poista
 6. Me like! Mäkin haluan tuon paidan. :) Mä vetistelen ihan kaikkialla, viimeksi eilen eskarin kevätjuhlissa... suvivirttä vielä pahempi on se eskarilaisten laulu tyyliin pakkaan repun ja lähden maailmalle... en kestä. Onneksi mieskin sanoi illalla olleensa pala kurkussa, en ole ihan outo. Mulla on nuo excelit ja tilinpäätökset ihan sitä mun omaa juttua, joten sekään ei auta. -Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jopas nyt paita oli kaikkien suosiossa, hauskaa! (Voin myydä sen ihan kohta pois, kun kyllästyn kuitenkin)

   Voi pieniä eskarilaisia maailmalle menossa, alkoi heti vähän itkettämään :-)

   Poista
 7. Kiva asu, paita on niin mun makuun - miksi mä en koskaan ole nähnyt sitä missään?
  EvaK

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...