15.5.2013

Kesäfarkut


Farkut Cos
t-paita American Vintage
Cosin paketissa oli farkut, housuja (kahdet samaa mallia, mutta eri kokoa) ja mekko. Mekko oli liian suuri ja lötkö ja housut olivat molemmat väärän kokoiset: toiset liian pienet ja toiset liian suuret. Takaisin, hus!

Mutta ne farkut: kesäisen vaaleat, oikean mittaiset ja navan korkuiset (kuin parhaat Spanxit!). Mulla on viimeksi ollut tuon väriset jamekset joskus ala-asteella, tosin silloin ne olivat aika paljon leveämmät 501:t, jotka äiti vaalensi kloriitilla isossa saavissa. Nyt voi vaan mennä ja ostaa ihan minkä väriset farkut sitä haluaa!

T-paita taas on Amsterdamin ostos keväältä, jota en ole pitänyt kertaakaan - ei ole vielä ollut tarpeeksi keltainen fiilis noin iloista paitaa varten. Kuvassakin siis ihan vain rekvisiittaana, kun etsiskelin farkkuihin sopivaa yläosaa. Vielä se keltainenkin päivä koittaa!

Tänään oli töissä Hyvin Formaali päivä, mutta huomenna ajattelin vetäistä uudet farkut korkkareiden kanssa jalkaan ja ottaa elämästä ilon irti. Sääennusteen lupaama +21 kuulostaa aika hyvältä, vaikka eihän sitä työpäivän aikana oikein pääse keleistä nauttimaan -ruokapaikatkin ovat niin lähellä, ettei sadekelillä ehdi juuri edes kastumaan saati sitten auringon alla nenäänsä polttamaan.

Pitää muuten vielä kehua sitä uutta kalorinseuranta-applikaatiota, sillä se on nimittäin aivan oiva kontrollikaveri! Se suo minulle 1400 kCal päivittäin, ja määrää voi lisätä liikunnan avulla (käynkin aina "hakemassa"pari sataa kaloria reippaalla koiralenkillä). Niin orjallisesti en sitä tuijota, ettenkö söisi nälän tullen, vaikka päivän kiintiö olisikin jo täynnä, mutta olen jo oppinut näin muutamankin päivän aikana suhtautumaan paljon tiedostavammin sekä siihen mitä syön että kuinka paljon. Maanantaina söin jopa mutakakkua, sillä ratsastuksen kuluttamat 550 kaloria antoivat sen myöden. Tänään taas on tarjolla illaksi enää 100 kaloria ilman liikuntaa - ihan hyvin motivoi käymään pikkulenkillä juoksemassa, kun tietää että sen jälkeen "saan" syödä jogurtin lisäksi vaikka pari palaa ruisleipää :-)

Olen muutenkin kaikenlaisen teknologian motivoima (mm. juoksen sykemittarin JA Sports Trackerin siivittämänä), joten tuo oli juuri se, mitä tarvitsinkin vähintäänkin estämään hitaan, mutta tasaisen lihomiseni. En varmaan ikuisesti jaksa logata jokaista suupalaani kännykkään, eikä liene tarpeenkaan - kunhan pääsen tässä hyvään alkuun. Tavoitteena olisi saada nuo uudet farkut joku päivä jalkaan ilman megalomaanista vatsan sisään vetämistä :-)

No niin, nyt se lenkki siis kutsuu, joten mentävä on! Aurinkoa ja iloa iltaanne!

8 kommenttia:

 1. Onneksi farkut olivat sopivat, olisihan ollut ihan kauheaa lähettää kaikki takaisin ;) Ihanat kesäfarkut ja hei kyllä se keltainen päivä vielä tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nimenomaan, olisi ollut kamala takaisku! Ja noita farkkujahan mä nimenomaan metsästinkin, joten tärkein meni kohdalleen :-)

   Poista
 2. Tekniset vempeleet liikunnassa ovat tätä päivää ja kyllä niistä on suuri apu omaan motivaatioonkin liikkua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osaa ne ärsyttävät, mulle taas tuovat lisäpotkua. Kukin tyylillään, kunhan vain tulee lähdettyä sinne lenkille!

   Poista
 3. Ihana rento asu! :) Hih... jos farkut on yhtä "tukevat" kuin Spanxit niin ne ei voi olla muuta kuin hyvät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtava keskivartalon hallinta tulee näiden avulla :-)

   Poista
 4. Kivalta näyttää sekä farkut että tuo pirteä pusero! En ole itse käyttänyt teknologiaa apuna liikunnassa, mutta noudatan kyllä tuota samaa periaatetta (no joo, välillä lipsun kyllä): niinä päivinä kun liikun, saan syödä vähän "paremmin" kuin sellasina päivinä jolloin lenkille ei ehdi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on ollut tottakai teoria tiedossa ("syö vähemmän kuin kulutat"), mutta käytännön rajojen hahmottaminen on vain ollut niin vaikeaa, koska ei mulla ole ollut tarkkaa käsitystä ruokien kalorimääristä. Nyt on!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...