21.5.2013

Päivän purppurainen asu


Päivän asua aika kapeana versiona tarjolla :-) Aamulla piti vielä vetäistä huivi kaulaan, vaikka kotiin lähtiessä sekä huivi että trenssi (kyllä!) olivat lähinnä läkähdyttäviä turhakkeita.

Huivi InWear
toppi Tiger
farkut Cos
kengät Zinda

Kenkäsaagani jatkuu: tilasin siis huolimattomuuttani epähuomiossa liian pienet kengät, jotka sydän verta vuotaen myin eteenpäin työkaverilleni. Onneksi sain myytyä, niin ei tarvinnut lähteä palauttelemaan. My-wardrobe.comista (jossa muuten alkoi tänään -30% kantisale koodilla SCANDPREVIEW) kyseinen kenkä oli myyty loppuun, joten jäin suremaan kohtaloani ja kadehtimaan työkaveriani. Vaan hänpä oli minua paljon jalompi ja niin ihana, että etsi minulle samat kengät Brandos.comista ja vieläpä alehintaan! Siihen päälle kun vielä tilasin uutiskirjeen ja sain ekstrakympin käyttööni, sain tilattua popot tarpeeksi edullisesti toistamiseen ja nyt odotan sydän tykyttäen, että saisin sovittaa niitä - taas - jalkaani :-)

Töissä suunniteltiin tänään syksyn toimenpiteitä ja alkoi ihan hirvittämään, kun se tulee niin pian. Äh, pitäisi pystyä nyt vähän relaamaan ja nauttimaan kesästä, vai mitä? En ole vieläkään edes päättänyt, koska ja paljonko pidän lomaa, saati että olisimme pystyneet miehen kanssa tekemään varsinaisia lomasuunnitelmia. Ja samaan aikaan kaikki muut pakkailevat jo talvella suunnittelemiaan ja varaamiaan reissuja varten...No, aina se on ennenkin sujunut tällä suunnittelemattomuuden tasolla (paitsi että viime vuonna ei päästy mihinkään ulkomaille, mutta kukapa sitä nyt vanhoja muistelemaan), joten eiköhän siitä sitten loppujen lopuksi ihan hyvä tule - vaikka sitten oltaisiin vaan mökeillä koko rupeama!

Ja ensin pitäisi päästä sinnekin asti: tässä on vielä jonkinmoinen työrupeama hoidettavana alta pois sitä ennen...ja ihan akuutisti on taas vietävä koira ulos (tuleeko déjà vu näistä mun teksteistä?), joten moido taas! 

12 kommenttia:

 1. Kiva asukokonaisuus! Toivottavasti tulevat uudet kengät ovat sopivat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Niitä kenkiä on ainakin metsästetty ja odotettu, joten paree olla nyt sopivat!

   Poista
 2. Kaunis toppi.

  Meillä on osa lomasuunnitelmista tehty, varattu ja maksettukin. Nyt just on sellainen olo, että hermo ei kestä tätä jengiä kiskoa mihinkään. Mun puolesta voitais olla vaikka kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän hyvin, mutta kadehdin suunnittelukykyäsi ja organisointitaitojasi!

   Poista
 3. Kaunis asu :) Itsekin jään kohta lomalle ja lomassa on juuri parasta se kun ei ole suuria suunnitelmia vaan tekee extempore juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en mäkään missään nimessä haluaisi kokonaan aikataulutettua lomaa, mutta silti aina välillä tulee sellainen pieni paniikki, kun ei tosiaan ole yhtään mitään tietoa mistään... On kivakin lähteä ihan ex tempore vaikka Turkuun viikonlopuksi, kunhan kelit ovat suosiolliset!

   Poista
 4. Voi Hekku sun ja sun nettitilauksien kanssa! :-D Sinnikkyyden puutteesta sua ei ainakaan voi moittia!

  Ihana asu! Edelleenkin kadehdin, että voit työpäiväsi aikana pukeutua ihan miten haluat.

  Meilläkään ei ole mitään suunnitelmia kesäksi, mikä on todella outoa! Sain kyllä matkustuskiintiön täyteen vähäksi aikaa, joten tämä kesä taidetaan pieniä pyrähdyksiä lukuunottamatta viettää kotioloissa terassia rakentaen ja sillä makoillen. Nimim: Terassikelejä toivova

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tiedän, tiedän :-) Mutta sanopa koska olisin kertonut käyneen ihan IRL-kaupassa? En enää itsekään muista... Cosilla, kai.

   Mä en ole ollut helmikuun jälkeen MISSÄÄN reissussa, mikä on tosi weird sekin. Mutta jos olisin ollut sellaisella maailmankiertueella kuin sinä, haluaisinkin varmaaan pysytellä pidempään kotona! Meidänkin pitäisi muuten uusia terassi, ei kai se ole kamalan iso homma?!

   Poista
 5. Ihana työkaveri joka etsi samat kengät! Täällä ainakin peukut pystyssä, että ovat oikeanlaiset!

  Meillä kerrankin on suunnitelmia kesäksi ja paljon, häät ja häämatka vetivät koko kesäloman tukkoon menoa. Normaalisti toki jotain suunnitelmia, mutta ei nyt ihan koko neljää viikkoa kuten nyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sullapa on ihan erityinen kesä tulossa, mahtavaa ;-)

   Poista
 6. Toivotaan että nyt natsaa kenkien kanssa!

  Ihanat värit asussa, ja tuo kaulakoru näyttää tosi kivalta! Lähikuvaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kengät odottavat SmartPostin automaatissa, haen ne huomenna...

   Koru on tämä: http://huesofblack.blogspot.fi/2012/10/etapaivan-asu-ja-uusi-koru.html

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...