1.5.2013

Vappupäivän asu

Olimme siis tänään vuorostamme kyläilemässä -ja jälleen kerran ihastuttavan rennoissa tunnelmissa: vieraita tuli ja meni, kaikki toivat ruokaa ja juomaa, ja pöydät notkuivat herkkuja. Iloista puheensorinaa monella eri kielellä, ihmisiä jotka pyörivät eri suuntiin yrittäen osallistua samanaikaisesti moneen eri keskusteluun. Lapsia syömässä ja tekemässä tuttavuutta, minkä jälkeen heitä ei juuri näkynytkään ennen kotiinlähtöhetkeä.

Aika helppoa muuten se lasten - tai ainakin poikien - common groundin löytäminen: "Pelaatsä Cläsärii?!" "Joo, mä oon levulla53." "Ai jaa, tuuks mun klaaniin?" "Voin mä tulla!"** Ja siinä se - onneksi juoksivat sentään yhdessä metsään leikkimään, eivätkä vain syventyneet kukin omiin kännyköihinsä!
**tulkinta suomeksi:
Pelaatko Clash of Clans -peliä?
Joo, olen tasolla 53.
Ai jaa, liitytkö klaaniini (joukkueeseeni)?

Toppi Tibi
housut Gap
kengät Pretty Ballerinas
Asuni olisi voinut olla vieläkin rennompi, sillä kaikilla muilla taisi olla farkut jalassa. Olen vain tottunut siihen, että vappupäivänä pukeudutaan vähän siistimmin - mutta toki olen aika usein viettänyt päivää jossakin ravintolan tapaisessa, jolloin mekko ja korkkarit on ollut se ainoa oikea asuvalinta. No, säkenöivää tyyliäni toki himmensi se, että vietin aika monta tuntia pihalla untsikka päällä :-)

Onneksi jotkut tärkeät asiat pysyvät juhlapyhistä huolimatta: Greyn anatomia rulettaa!

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos - mä en vain näköjään osaa poseerata luontevasti noi pöksyt jalassa...

   Poista
 2. Ihana kuosi noissa housuissa, kaikki tuommoinen graafinen kolahtaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta - haluaisin myös ihan hulluna nämä Cosin pökät: http://www.cosstores.com/Shop/Women/Trousers/Parquet_print_trousers/46887-6449068.1#c-7089047

   Poista
  2. Ja haluaisin absolument myös nämä: http://www.cosstores.com/Shop/Women/Trousers/Textured_weave_trousers/46887-6867471.1#c-8392485

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...