26.5.2013

Päivän pistäytymiasu ja kuvausharjoittelua

Oli ihan pakko saada kengät käyttöön, joten tein tikusta asiaa ja käväisin kaverin luona vähän väkisin.


Sitten kävin hoitamassa ihan oikeita asioita: palauttamassa pari virheostosta, apteekissa, ruokakaupassa ja sen semmoista arkista -  muistin kaiken muun, paitsi sen kiireellisimmän eli kummitytön yo-lahjan. Tyypillistä!

Hetken mielijohteesta käväisin myös Clas Ohlsonilla, koska muistin jonkun blogista lukeneeni, että sieltä saisi kaukolaukaisimia ja olen vähän kaipaillut sellaista siinä toivossa, että se nostaisi blogikuvieni tasoa edes aavistuksen. Sellainen löytyi ja lähti alle kympilla, aika hyvä!

 Haasteena on vain se, ettei se poseeraaminen muutu yhtään helpommaksi; kaikista ottamistani kuvista ainoa, jonka kehtaan julkaista on tämä, jossa katsahdin hetkeksi alaspäin... Damn, ei tämä  blogi muutu huippumuodin ja valokuvaustaiteen uudeksi kohtauspaikaksi vieläkään! (Ja kuvat taitavat pysyä päättöminä jatkossakin.)

Päällä on muuten uutta raitaa, kelta-valkoinen versio multa vielä puuttuikin, joten onneksi nyt löytyi! Siinä yläkerran kaiteella, jossa "säilytän" niitä vaatteita, jotka ovat matkalla johonkin (pesuun/ kaappiin/ uudestaan käyttöön) näkyi äsken yhdellä silmäyksellä seitsemän erilaista raitapaitaa. Riittäiskö jo?!

Mies lähti pojan kanssa lähimökille laskemaan laituria, minä uppoudun nyt työasioiden pariin ollakseni edes jotenkin kartalla huomisissa kokouksissa. Punkkupulloon taisi jäädä eilen lasillisen verran, ja se tulee nyt tarpeeseen! Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille - aika haikealta muuten tuntuu, että yksi kouluvuosi on taas lapsen osalta taas ihan kohta ohi. Snif!

12 kommenttia:

 1. Kivat kengät :)
  Itselleni tuollainen keskeltä auki malli ei meinaa istua jalkaan millään. Joko puristaa tai lonksuu kävellessä. Täytyy ihailla niitä vain muiden jalassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä :-) Ja joo, tuo malli on tosi vaativa, on ihan arpapeliä löytyykö juuri omaan jalkaan sopiva mitoitus. Mulla on noissa kärjissä sellaiset geelityynyt, ja niistä tuli tarvittava neljäsosakokoa lisää ja nyt istuvat tosi napakasti.

   Poista
 2. Wau mitkä popot! Mistä sä nuo olet ostanut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loppujen lopuksi Brandos.comista - en mä ole muusta nyt muutamaan päivään kohkannutkaan :-)

   Poista
  2. Ai sori, olen ollut vähän huonosti linjoilla;)

   Poista
  3. Ei ei, kun alkoi jo vähän itseäkin hävettämään yksien kenkien taukoamaton ylistys - eivät ne nyt sentään NIIN spessut ole :-)

   Poista
 3. Voi tuohan on aivan ihana kuva sinusta :) Ja kengät on kyllä makeet !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kuvaaja ei itse ole t100% yytyväinen, mutta ovatko he koskaan? Ja kengät on just mulle tehty!

   Poista
 4. Minusta tuo kuva on kaunis ja kengät, voi kengät! <3

  VastaaPoista
 5. Kengät ovat kyllä niiiin makeet (ja koko asu)!

  Ei nuo kaukolaukaisimet kyllä tee poseeraamista yhtään sen helpompaa, terkuin hän, joka on aina samalla tavalla pää toiseen suuntaan käännettynä omissa kuvissaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - tuon topin ostin silloin Nectarine-iltamissa.

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...