22.5.2013

Kaikkea tarpeellista

L'Oréalin ysmy oli pettymys, kuten Jassullekin. Olen aikaisemminkin käynyt ko. tapahtumassa, tosin vuosia sitten, ja valikoimaa oli paljon enemmän kuin tänään. Jollei yön aikana ole tullut lisätäytettä pöytiin, en missään nimessä voi suositella lähtemään enää huomenna paikan päälle - jollei sitten ole erityisen kiinnostunut juuri hajuvesistä, joita tuntui olevan riittämiin ja vaikka mitä sorttia (itse en ole koskaan tykästynyt L'Oréal-konsernin tuoksuihin, jotka ovat kovin imeliä ja vahvoja, jos nyt yleistän karkeasti).

En tietenkään poistunut tyhjin käsin - se olisi kaltaiselleni järkishoppaajalle täysin mahdotonta - mutta paljon vähemmän tein hankintoja, kuin mitä olin ennakkoon ajatellut.


Muutama hiustuote, kaksi yövoidetta (moneen kertaan testattua ja hyväksi havaittua sorttia), after sun ja kuulemma selektiivisen puolen tehokkain seerumi (kuvassa kultaisena keskellä), joka myytiin niin hyvillä argumenteilla, etten voinut jättää ostamatta. "Kyllä sun tuossa iässä pitää jo alkaa vähän varautumaan" toimi ihmeen hyvin. Myyjä oli kyllä tuttu, ennen kuin joku ihmettelee suorasukaista puhetta :-)

Poika lähti kavereiden kanssa uimaan koulun jälkeen ja sain olla ihan kaksin koiran kanssa kotona (mies on siis edelleen reissussa). Arvatkaa mitä tein? Nukahdin sohvalle :-) Tupsuulurien jälkeen katsoin pari jaksoa Criminal Mindsia (onko mussa jotakin vikaa, kun tykkään ohjelman kieroutuneista kriminaaleista? tai siis niistä caseista?) ja vein koiran kävelylle rankkasateessa. Se hyvä puoli koirassa kyllä on  - niiden kaikkien muiden lisäksi, siis - että tulee ulkoiltua ihan missä kelissä tahansa. Oli mahtavan happirikas ja virkistävä pikkulenkki, ja nyt olen taas virtaa täynnä ja menen ihan liian myöhään nukkumaan. 

Viikko alkaa taas kääntymään kohti parempaa puoliskoaan, hienoa! Loppuviikko näyttää kivalta: huomenna on buukattu lounas ystävän kanssa ihan luvalla (puoliksi työn merkeissä) ja perjantainakin on poikkeuksellisen löysä päivä. Viikonloppuna pitäisi pestä ikkunoita (joista hädin tuskin näkee ulos), mutta olen koettanut uskoa niitä tahoja, jotka väittävät, että koivun siitepölyä on vielä poikkeuksellisen paljon ilmassa, eikä nyt vielä kannattaisi ryhtyä pesuhommiin. Mulla on muuten sellainen Kärcher-pesin, ihan susi.

Ja nyt pojan kanssa iltapuuhiin, heippa!

8 kommenttia:

 1. Lähdin itsekin käymään töiden jälkeen tuolla, mutta löysin vain pari juttua lahjavarastoon.
  Tuotteita oli tosiaan karsiutunut paljon, mitä aamulla varmaan oli. Mutta joku myyjistä sanoikin, että valikoimaa oli tällä kertaa pienempi ja kuulemma juurikaan täydennystä ei huomiselle tule.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, ettet sentään täysin tyhjin käsin joutunut poistumaan sinäkään :-) Mutta kyllä ensi kerralla miettii parikin kertaa, tuleeko lähdettyä...

   Poista
 2. No höh, sä olet ollut hyvissä ajoin liikkeellä verrattuna muhun, sillä mitään noista (lukuunottamatta tuota Redkenin settiä) en nähnyt siellä!
  Minäkin otin muutamat tehoseerumit ja ryppyvoiteet, katsotaan mitä niistä käytän itse ja mitkä laitan vieläkin ryppyisimmille eteenpäin! :-D

  Mulla taas on täyteen buukatut päivät loppuviikosta, mutta viikonloppuna pamautan kovalevyn tyhjäksi kaverin 40v+tupareissa!! Oi herra armahda...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi oi, mulla kesti kaksi päivää toipua kaverin nelikymppisistä - ihmekös tuo, kun vielä aamukolmelta hengailin Eerikin pippurissa... Hauskaa juhlailtaa joka tapauksessa!

   Poista
 3. Minä käväisin lounaalla ja mukaan lähti meikkivoide ja luomivärit. Ihan tyytyväinen olen, kovin vähän kun noilta merkeiltä käytän mitään, niin lähdin mielenkiinnosta katselamaan (myös koska sinne kerkesi lounaalla joka on harvinaista, että mihinkään kerkeää).

  Minä tykkään kanssa Criminal mindsista, vaikka NCIS onkin noista hiuskarvan nostattajista se suosikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en nähnyt meikeistä pikasilmäyksellä mitään mulle sopivaa (mulla pitää olla vain astetta puhtaan valkoisesta värikylläisempi värivoide, tällainen albino kun olen), enkä kyllä mahtunut kovin lähellekään koko meikkipöytää... Hyvä, että sulle löytyi!

   Poista
 4. Hyvä saalishan sulla oli! Täällä myös vältellään ikkunanpesua, olen todennut että jos odotan riittävän kauan niin joku muu tekee sen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei kyllä käy niin onnellisesti, että "joku muu" pesisi ikkunat - etenkin, kun se "joku muu" pesi suurimman osan viime kerralla....

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...