16.5.2013

Päivän asu kera uuden korun


Eilen uumoilin laittavani tänään jalkaan uudet kesäfarkut, mutta niin vain mieli muuttui, koska en ollut yhtään korkkarifiiliksillä. Boyfriend-farkut ja tohvelitossut!

Puin myös ohuen kesätakin ekaa kertaa päälle, mutta ihan vallattomaksi en uskaltautunut heittäytyä, joten otin vielä varmuuden vuoksi tuon paksumman huivin lämmittämään.

Huivi Maison Scotch
Takki French Connection
toppi Boden
farkut Lindex
tohvelitossu &Other Stories

Päivästä tuli tosiaan aurinkoinen ja kaunis, mutta minä olen palellut ihan kamalasti. Olin ihan varma, että olen kipeä ja nukuin töiden jälkeen tunnin "päikkärit"; nyt on virkeämpi olo, joten voi olla, että palelu johtui vain väsymyksestä. Olen aikaisemminkin huomannut, että kroppa reagoi kovaan tahtiin ja kiireeseen flunssan oireilla ilman kuumetta... Onneksi viikonloppu alkaa taas huomenna!

Kaulassa oli Lindexin uusi koru - aika pirtsakka, vai mitä? Ne Lindexiltä tilatut toiset bling bling -korut olivat niin säkenöivät ja suuret, etteivät oikein taivu työlookiini millään - täytyy siis keksiä joku iltameno (tai pari!), jotta pääsen korkkamaan nekin käyttöön ennen joulua. 

Ja onhan näitä tässä, mm. Haloo Helsingin ja Lana del Reyn keikat ovat molemmat kuukauden sisään ja molemmat myös oivia hienostelutilaisuuksia :-) Lisäksi kesäkuun lopulla lähdemme ystäväni kanssa kaupunkilomalle toistaiseksi vielä määrittelemättömään Euroopan kohteeseen (jonka toivoisin vaihtuvan New Yorkiksi...) - mikäs sen parempaa, kuin tälläytyä aamusta iltaan parhaimpiinsa, kun oikein reissuun asti pääsee!

Tässä sohvalla maatessani on olo nyt voimistunut niin, että vedän nyt kuitenkin juoksutrikoot jalkaan ja hölköttelen edes kevyen pikkulenkin; loppuillan ruokasaldo on tällä hetkellä 70 kCal, joten vähän lisää täytyy ansaita, jotta saisin syödä edes greipin. Huoh, aika rankkaa hommaa tämä laihduttamattomuus!6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Opettelen pikkuhiljaa tätä värien kanssa elämistä :-)

   Poista
 2. Minä en ole käyttänyt takkia koko viikkoon! :-D Totuin takittomuuteen ja vaadin, että tästä siirrytään suoraan hellekeliin!

  Tuo keltainen koru on tosi pirtsakka ja käy tosi hyvin tuon seiloriraitaisen pariksi.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään onnistuin toteuttamaan vaatimuksesi, ole hyvä! Mukavaa viikonloppua sinnekin, melkein naapuriin!

   Poista
 3. Kylläpä on kaunis koru. Tuolla saa hyvin ilmettä arkisempaankin asuun.

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...