9.5.2013

Työntäyteinen torstai

Tämä päivä meni osin töitä tehdessä - mutta kuten on aikaisemminkin tullut todettua, on aika paljon chillimpää kirjoitella sähköposteja villasukat - tai shortsit!! - jalassa hyvää kahvia juoden, joten ihan hyvillä fiiliksillä tässä nyt kuitenkin mennään. Nyt on markkinointibudjetti seuraavalle viisivuotiskaudelle tehty - vaikka aikamoinen ennustajaeukko pitää kyllä olla, jos uskoo oikeasti tietävänsä, miten maailma makaa vuonna 2018!!

Lapsella oli myös kolmesivuinen tarina kirjoitettavana, ja hänen tuskansa oli huomattavasti suurempi kuin omani (ja vieläkin puuttuu yksi sivu....). Voi pientä, kun puristaa kynää ja hammasta yhtä kovaa ja jokaisen sanan tuottaminen/kirjoittaminen on todella kovan tuskan takana. Yritin sen verran auttaa, että ideoin tarinan eteenpäin kuljettamisessa vähäsen kyselemällä asioita (mitä sitten tapahtui? minkälainen auto se oli? kuka heitä olisi voinut auttaa? missä varas oli piilossa?), mutta jotenkin poika ei hahmota sitä, että tilanteita pitäisi kuvailla, jotta tekstiä olisi tarpeeksi ja tarina soljuisi. Pojan mielestä on ihan turha vääntää pitkää stooria, kun kaiken voisi kuitata yhtä helposti parilla ytimekkäällä lauseella :-)

Eikä synny nyt minultakaan tekstiä tämä enempää, sillä eilisestä kuntotestistä suivaantuneena (kyllä, olen hyväkuntoinen läski!) lähden nyt pitkä(hkö)lle juoksulenkille.

Kuvissa uusi huivini - lisää siivekkäitä lintukammoiselle ;-)

Tykkään noista vihreistä linnuista keventämässä mustien parvea.10 kommenttia:

 1. Ihana keväthuivi! Lintuprintistä tykkään kovasti, olen pienen ikuisuuden etsinyt puseroa hillityllä pääskysprintillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm..onkohan mulla sellainen pääskyspusero?! Tai sitten siinä on puita ja oksia, melkein sama :-)

   Poista
 2. Huivi on kaunis - herkkä ja vahva samalla kertaa!

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva huivi! :) Mistä löytyi?

  Elsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin huivin Boozt.comista, jo toinen samalta merkiltä. Ekan palautin, sillä se oli liian tönkkö (100% puuvillaa); tämä uusi on nyt puolet silkkiä ja puolet villaa, ja NIIN pehmeä :-)

   Poista
 4. Kiva huivi! Toivottavasti pienen tarina tuli valmiiksi, joskus kirjoitushommat ottavat koville.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se lopulta valmistui, vaikka olikin hankalaa :-) Lopussa kiitos seisoo ja sitä rataa.

   Poista
 5. Hieno! Mistä ostit huivin? Hain juuri postista oman leopardikuvioisen becksöndergaardini :)

  Mara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Booztista, siis. Mullakin oli kiikarissa leopardikuvioinen huivi theoutnet.comissa, mutta se ehti mennä siinä välissä kun minä - tapojeni vastaisesti - vielä aprikoin...

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...