7.5.2013

Stressishoppailua

Nyt on kuulkaa töissä Ihan Oikea Kiire - vaikka miten yrittää priorisoida ja olla supertehokas ja nopea, ei vain (työ)aika millään riitä ja olen istunut iltoja konttorilla vähän liikaa. Ajattelin tehdä torstainakin töitä - toki pidän sen sitten joskus myöhemmin vapaapäivänä, mutta kyllähän tuo kertoo siitä, että nyt ollaan lipsahtamassa kaaoksen puolelle.

Osasin ennakoida tätä kiirettä jo pari kuukautta sitten, kun meillä tapahtui pieni organisaatiomuutos, mutta nyt  se sitten vasta realisoitui ihan oikeasti. Kesälomakin taitaa mennä vähän repalaiseksi, sillä joutunen aina välillä pitämään toimistopäiviä, mikä tietysti syö lomafiilistä aika tehokkaasti... En onneksi ole kuitenkaan kovin helposti stressaavaa sorttia, joten yöunia en ole menettänyt tai muutenkaan ottanut tilanteesta liikaa kierroksia, sillä työtähän tämä vain on, ja tällainen härdelli kuuluu kyllä työnkuvaankin aina aika ajoin. En siis valita (vielä)!

Valittamisen sijaan puran paineen eri tavalla. Pitäisi varmaan aloittaa taas tupakointi, sillä stressishoppailuni tulee aika nopeasti kalliiksi...


Bongasin Lindexin korutarjouksen Osta 2, Maksa 2 - kyllä!!, joka onneksi ostohetkellä muuttui oikeaksi alennukseksi. Nuo kolme valitsin - aika päheitä, vai mitä?! Eihän noihin nyt uponnut kuin muutama kymppi, ja kun tekee koko ajan töitä, ei ehdi törsäämään missään muualla :-)


Mies lähtee huomenna reissuun, joten olen taas cavaa litkivä ja eineksiin turvautuva yh viikonloppuun asti. Sunnuntaihin mennessä osaan taas arvostaa miestäni, joka jättää likaiset sukkansa makkarin lattialle, eikä imuroi koskaan (never ever!), vaikka koirankarvakasat pyörisivät jo nilkkojemme ympärillä.

Jotakin kivaa pitäisi keksiä vaikka lauantaille; ajattelin leffaa, sillä emme ole käyneet elokuvissa ikiaikoihin. Samalla voisi käydä Classic Pizzassa syömässä - jokainen mahdollisuus ravintolavierailuun on yh:lle valtava mahdollisuus, ja mulla on käsilaukussa niin paksu tukku lounasseteleitä, että voisin syödä ulkona joka päivä parin kuukauden ajan...olen siis maksanut ruokamme jo etukäteen ja nyt on aika nauttia niistä uponneista euroista!

Mutta ensin pitää klaarata huominen, joka alkaa työterveyshuollossa ikätarkastuksella. En keksi mitään masentavampaa.

8 kommenttia:

 1. Makeet korut bongasit, täytyypä käydä itsekin kurkkimassa valikoimaa!

  Minustakin tulee yh pariksi päiväksi ensi viikolla, skoolaan sitten sitä cavaa sinulle mielessäni :)

  VastaaPoista
 2. Onpas hienot helyt! Ja onnea tarkastukseen, ne ovat yleensä ihan rutiininomaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on varmaan ihan rutiinia, mutta hyvin masentavan otsikon alla...Onneksi on uusia bling-koruja piristämässä (tai siis tilattuna)!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! terveisiä kotitoimistolta...

   Poista
 4. Oih, aikamoista pyöritystä. Mieti nyt kuitenkin jos jättäisit sen tupakoinnin aloittamisen väliin, saattaa jäädä päälle. Pienet Cavat kohtuudella on hyvä idea.

  Onnea uusille kivoille asunpiristäjillesi ja lykkyä tarkastukseen!

  Terkuin, FF
  (www.funkyandfifty.blogspot.fi )

  ps huomaa ikä; ei haittaa yhtään :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en mä jaksa polttamaan, sillä niin hyvältä kuin tupakka joskus maistuukin (EI KAI lapseni koskaan eksy tänne??!!), en tykkää yhtään sen hajusta, enkä siis missään nimessä haluaisi haista jatkuvasti niin pahalle!

   Ja perästä tullaan tuossa ikäasiassa :-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...