17.5.2013

Päivän haalea asu


Farkkupaita Gap
t-paita Cos
farkut Filippa K
Pretty Ballerinas
Koko päivääkin voisi kuvailla parhaimmillaan haaleaksi. Työrupeama alkoi ihan kivoissa merkeissä, mutta heikkeni loppua kohti. Ne IHANAT kengät, jotka tilasin itselleni äitienpäivälahjaksi olivat liian pienet: olin epähuomiossa tilannut US-kokoa kutoset, kun olisi pitänyt olla UK-kokoa saman numeroiset. Suurempia kokoja ei enää ole. Tai olisi eri verkkokaupassa, 50€ kalliimmalla hinnalla (todennäköisesti tilaan ne kuitenkin...).

Lounaalla onnistuin tuon korun avulla kauhaisemaan salaatin päälliskermaviilit syliini.

Tilaamani kalakeitto oli tosi pahaa; muiden ruoat näyttivät maistuvan erinomaisesti.

Töissä on tulossa lisävastuita, joita nyt kerrankin en ole ollut masinoimassa tai tilaamassa itselleni. Joskus olen, mutta nyt on muutenkin jo niin paljon tekemistä, että aika ei ole paras mahdollinen. Enpä oikein voi kieltäytyäkään, vaikka olenkin yrittänyt tehdä kantani mahdollisimman selväksi (ihan hyvin perusteluin kaiken lisäksi).

Juuri nyt huomasin, että tuossa upouudessa Cosin t-paidassa on reikä, vaikka olen pitänyt ja pessyt sitä vain kerran.

Nyt lähden golfaamaan; ei ole vaikea arvata, miten se tulee sujumaan.

Tai ehkä pitäisi vain mennä nukkumaan ja herätä onnekkaampaan huomiseen... Palataan joka tapauksessa huomenna!

10 kommenttia:

 1. Toivottavasti golf meni kivasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meni itse asiassa paremmin kuin mikään muu tänään :-)

   Poista
 2. Ihana kesäinen asu! Ja wau tuota keltaista korua edellisessä postauksessa. Harmi, kun keltainen ei ole oikein mun väri edes koruissa. Liian kalpeanaamainen... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sultahan se inspiraatio valkoisiin farkkuihin tuli! Ja mua kalvakampaa pisamanaamaa ei hevillä löydy, joten siitä vain keltaista kaulaan!

   Poista
 3. Ou nou mikä päivä! Mutta asusta tykkään :)
  Täällä ollaan Turussa työreissussa hikoiltu koko päivä (varjossa 26 astetta), ja katsottu kateellisena hotellin terdellä cavaa nauttivia lomalaisia :)
  Mutta onneksi huomenna on ne "linnan juhlat" sentään.
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai nyt on punaisen mekon ilta, ihanaa! Kivaa iltaa!

   Poista
 4. Olipas sinulla päivä. Täällä myös on töissä tulossa lisävastuita - enkä myöskään ole itse tilannut! Mutta en ole ainoa meillä, jota tämä koskee - ihmisiä jää eläkkeelle ja uusia ei kaikkien tilalle palkata. No, sentään mielenkiintoisia hommia tiedossa, mutta mistä sen ajan repii kaikkeen? Täytyy vaan oppia paremmin priorisoimaan...
  Valkoiset housut on ihanat, mutta ei mun juttu - mulla on jäänyt kauhuskenaario yli 30 vuoden takaa, kun lähdettiin opiskelukavereiden kanssa saaristoreissulle ja perillä huomasin istuneeni koko ajomatkan suklaapatukan päällä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kuvittelisin olevani jo priorisoinnin mestari, mutta ehkä on vielä parantamisen varaa - tai ainakin on pakko yrittää! Ja jotenkin kummasti sitä on tähänkin asti aina selvinnyt kaikesta, joten ehkä sitten kun kaikki alkaa ja on kunnon hösis päällä, ei ehdi edes miettimään koko asiaa...

   Mä olen kuullut muitakin Valkoisten Housujen Kauhutarinoita, enkä yhtään ihmettele että tuollaisesta jää elinikäinen trauma!

   Poista
 5. Oh boy. Olipas päivä! Asu on kuitenkin ihanan kesäisen rento! Juurikin mun mieleen! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...