25.5.2013

Viime päivien asuja ja ne uudet kengät

On ollut niin tajuton kiire (myös iltaisin), etten ole ehtinyt oikein edes lukemaan muiden blogeja, tahi omaani päivittämään. Niinpä asukuvistakin riitti kollaasiksi asti; joidenkin päivien asut olivat tosin niin mitäänsanomattomat, ettei niitä kehtais täällä esitellä.

Harmaa neule COS - bleiseri Andiata ja toppi Malene Birger
vasen koru Zara - oikea koru Lindex
farkut Gap
Tässäpä näitä, rennompaa ja virallisempaa. Tuo oikeanpuoleinen blingbling-koru oli niin säkenöivä, ettei se (ainakaan henkisesti) taivu työkäyttöön, mutta se oli iltamenoissa kiva lisä, kun muuten olin tismalleen samassa bleiseri-farkut-combossa kuin töissäkin.

Harmaa COSin neule on yksi lemppareistani, jota joku jaksaa aina kehua, kun mulla on se päällä. Mulla on sama mustanakin, luotto- ja turvavaatteita molemmat.

Samat farkut jalassa molempina päivinä; harmaan neuleen päivänä tuli itse asiassa niin kiire, että nappasin yläkerran kaiteelta (jossa tavallaan säilytän vaatteitani) ekat käteen osuvat farkut.

















Ja vihdoinkin Ne Kengät. Eivätkö olekin ihanat?! Siis IHANAT?! Mun mielestä ihan mahtavat ja ihan mun näköiset, vaikka niiden pohjassa lukeekin Sam Edelman, eikä oma nimi.

Tämä on ollut tosi kiva päivä: golfia, hyvää ruokaa ja nyt kihelmöivän kaunista cavaa lasissa. Aurinkovoiteesta huolimatta kasvojakin vähän kihelmöi ja pisamien määrä taisi ainakin tuplaantua päivän aikana. Moni ei niistä tykkää ja yrittää vaalentaa kesakoitaan kaikenlaisilla poppaskonsteilla (sitruunamehusta aasialaisnaisten käyttämiin vaalennusvoiteisiin), mutta itse olen päättänyt hyväksyä pisamat ja elää niiden kanssa harmonista yhteiseloa, sillä taistelu olisi loputon - ja voittamaton.

Huomiseksi ei ole mitään erityisiä suunnitelmia, paitsi että pitäisi käydä ostamassa kummitytölle yo-lahja (apua, ideoita?!). Toivottavasti lämmin sää jatkuu viikonlopun yli, niin ei tarvitse keksiä mitään sen kummempaa kuin pihalla löhöily :-)

8 kommenttia:

  1. Ihana, ihana tuo neule! Ja kivat kengät, niissä tosi kaunis kärki ja korko!
    mukavaa huomista löhöpäivää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, alan jo itsekin innostumaan omasta löhöilyideastani :-)

      Poista
  2. Upeita pukukoruja ! Tykkään tuosta raitapaita asusta.

    Suloista sunnuntaita !

    VastaaPoista
  3. Kivoja kokonaisuuksia! Etenkin tuo raitakokonaisuus on omaan makuuni (joka ei liene yllätys :D).

    Leppoisaa sunnuntainjatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raitaan olen minäkin koukahtanut, ehkä jo vähän liikaakin... Mitäköhän sen jälkeen oikein tulee?!

      Poista
  4. Ihanat kengät, juuri tuollaisia Stella McCartneyn inspiroimia kenkiä olenkin etsinyt. Ovatko hyvät jalassa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Semihyvät - eihän noista mitään Birkenstockeja saa millään :-) Mutta kyllä niillä ihan kävelee ja seisoo, joten huonompiakin on (mulla) olemassa...

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...