27.3.2013

Dead weight

Ihmettelin tänään siirtyessäni paikasta toiseen, miten laukkuni voi oikein painaa niin kamalan paljon, että käsivarteen jäi kamalan ruoma juopa: eihän mulla ole mukana päivittäin kuin lompakko, aurinkolasit, ultrakevyt sateenvarjo ja meikkipussukka. Ja 3kg Vogue, tai ainakin melkein: maaliskuun numero oli ennätyspaksu, sivuja 420 kpl - johan moinen tiiliskivi jo painaakin melkein kilon!

Poistin lehden, mutta laukku paino edelleen yllättävän paljon. Tajusin kurkistaa meikkipussukkaan, ja sielthän se selitys löytyi:


Kolme huulikiiltoa, huulipuna, huultenrajauskynä ja huulirasva. Viisi pari piilareita (tosi kätsää, jos vaikka silmälasit hajoavat, enkä pääse viikkoon käymään kotona). Kaksi kynsilakkaa ja kaksi hajuvesipulloa, joista toinen on aika suurikin (tuo Kiehl'sin). Kolme käsivoidetta ja kaksi kynsinauhaöljytuubia - luulisi, että mulla olisi aika paljon paremman näköiset kynnet!

Olisi pitänyt tajuta punnita koko setti, mutta sen sijaan tyhjensin yli puolet pois - kestänee siis pari kuukautta, ennen kuin olen huomaamattani taas hamstrannut samanmoisen kasan painolastikseni.

***

Aurinko paistaa niin ihanasti, aivan mahtavaa! Olin aamulla lähes liikutuksen partaalla, kun oli niin kaunista ja melkein lämmintäkin :-)

Nyt täytyy rientää, heipat!

10 kommenttia:

 1. Jep, laukusta löytyy vaikka mitä. Itselläni puoliksi syötyjä mynthon-askeja joista sisälmykset osa liimaantuneena kassin pohjalle, kuitteja, vesipullo, huulipunia pinkistä ruskeaan, jokutositärkeäpaperi , jne... m,ä en tajua, miten joidenkin ihmisten laukut pysyvät järjestyksessä... laita nyt sitten tälläinen sekameteli johonkin luisvittooniin..voi apua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla olisi sellainen bag organizer, pitäisi varmaan ottaa se käyttöön...

   Poista
 2. Tarttis varmaan tehdä omalle laukulle, sille isommalle tuo sama... Mulla olisi sellainen bag organizerkin, en osaa käyttää sitä vaikka kuinka koetin. Mulla on paha tapa kantaa mukana myös kirjaa. Usein pokkaria, mutta joskus kovakantistakin. Nehän ei tietenkään paina yhtään... yhdistettynä siihen vesipulloon ja niihin kaikkiin muihin ah niin tärkeisiin juttuihin.

  Pitkällisen opiskelun tuloksena osaan sentään joskus ottaa mukaan myös pienemmän laukun johon ei vaan mahdu niin paljon tavaraa. Oikeasti sitä kyllä selviää ruokakaupasta ulos ilman sitä kirjaa, viittä (!!!) huulipunaa ja kalenteria mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirja ja VIISI huulipunaa - sähän olet vielä pahempi :-)

   Poista
 3. Kummallisen paljon omakin laukku vetää tavaraa puoleensa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämän asian kanssa en varmasti ole yksin! Ja huomaathan, että tuossa ei suinkaan ollut koko laukun, vaan vasta sen meikkipussin sisältö...

   Poista
 4. Heh, mullakin kulkee kaiken muun roinan lisäksi kokonainen kemppari käsilaukussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se hyvä, että voisi meikata vaikka jonkun vastaantulijan, jos sellainen tarve tulisi eteen :-)

   Poista
 5. Ai, että mua nauratti toi sun piilareiden hamstraus! :D :D Toki, jos et viikkoon pääse kotiin työpaikalta niin hyvähän se olla varapareja. ;)

  Mutta kyllä omastakin laukusta löytyy vaikka mitä roinaa. Sama "mitä ihmettä täällä laukussa oikein on" -kysymys tupsahti mieleen pari päivää sitten ja kaikenlaista outoa romua tuli kaivettua ulos. Lapsetkin katsoivat vieressä hieman hölmistyneenä, että mitä noi kaikki kamat oikein on. LOL

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samalla logiikalla voisi pitää vaikka varasukkia matkassa mukana!

   Paljon kaikkea vielä mielenkiintoisempaa löytyi laukusta lapsen ollessa vielä pieni, esim. Pokemon-hahmoja ja jojoja :-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...