28.3.2013

Pettymysten tiellä

Onneksi ei nyt kuitenkaan ole kysymys mistään sen vakavammasta kuin tästä Jaegerin ihanasta jakusta, joka on liian suuri ja jonka joudun siis harmikseni palauttamaan :-( 


Voi hitsin hitsit, pitäisi varmaan iloita, kun M-koko on kerrankin liian suuri, mutta ei pysty. Jakku on nimittäin tosi kivaa matskua (tuo tweed-osa on jotenkin jännästi laminoitu, mitä ei kuvassa näe) ja oikein laadukkaan oloinen. En kuitenkaan jaksa alkaa säätämään Jaegerin jähmeän asiakaspalvelun kanssa uutta alennusta vongatakseni, vaan jään "rauhassa" odottelemaan seuraava kampanjaa - heillä kun noita -25% lähtöjä on aika usein.


Kaikki hehkuttavat pääsiäistä, mutta minulta se on mennyt jotenkin vähän ohi - ja tuli tänään aika lailla puskista! Meiltä ei siis löydy pääsiäiskoristeita tai -somistuksia, ei sitten ensimmäistäkään. Tämä taitaa olla hektisen työn syytä, sillä musta tuntuu aika usein samalta: niin juhannus kuin joulukin pääsevät aina yllättämään ihan varkain, vaikka kaikilla muilla on ollut aikaa tehdä vaikka mitä valmisteluja jo hyvissä ajoin.... Sitten yritämme viime tingassa räpeltää kasaan jotakin asiaankuuluvaa, jotta lapsiraasumme saisi edes jonkinlaisia kivoja lapsuusmuistoja.

No, onneksi kävin sentään eilen ruokakaupassa, joten nälkään emme kuole :-) Joskus on nimittäin käynyt niinkin, että olemme aloitelleet pitkiä pyhiä käytännössä ilman ruokaa... Lähdemme myös pariksi päiväksi sukuloimaan, joten on meillä vähän ohjelmaakin tiedossa.

Meitsi hengailee täällä virtuaalimaailmassa kuitenkin vielä pari päivää, joten onpahan aikaa käydä lukemassa teidän blogejanne, pelata Scrabblea, päivittää maanisesti Facebookia ja pelata Pocket Frogsia. (Yritän olla shoppailematta)

Aurinkoista pääsisäistä ja rentouttavaa minilomaa teille kaikille!

4 kommenttia:

  1. Mukavaa pääsiäistä Teidän perheelle! Pääsiäinen on musta sellainen välijuhla vuoden aikana, ei meilläkään ole sen enempää pääsiäishärpäkkeitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos!
      (Ja kiva kuulla, ettei ainakaan pääsiäinen ole JOKA kodissa joku megaspektaakkeli)

      Poista
  2. No buuuu tuon jakun kanssa, tosi tylsää :(

    Ei täälläkään ole mitään pääsiäistä laitettu, eikä muuten muistettu edes käydä tänään ruokakaupassa. Kiroillaan sitten huomenna ja ajetaan pitkin Helsinkiä etsimässä auki olevaa Alepaa tai vastaavaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hitsit, sulla on sitten ihan oikea ongelma tuon ruokakauppa-asian kanssa! Eikös niitä 24/7-kauppoja ole jo useampiakin? Espoossa ainakin Nihtisillan ABC on sellainen.

      Eilen juuri sanoin lapselleni, joka valitti "huonoa (lue: tylsää) päiväänsä", että niin kauan kuin on ruokaa tarjolla eikä silmissä kärpäsiä, ei saa valittaa turhasta. Yritän siis pistää tuon takkiasian oikeaan perspektiivin senkin.

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...