12.3.2013

Hutihankintoja I

Kun shoppailee yhtä paljon ja antaumuksella kuin minä, on pakko myöntää, että virheitäkin sattuu. Ajattelin, että jos tuon ne tänne näin julkisesti, en ainakaan tee samaa virhettä toistamiseen :-D

Tässä ensimmäinen hutini: Clinique Redness Solutions Instant Relief. Puuteri, jonka on tarkoitus poistaa/peittää ihon punaisuus, mutta joka ei muuten tee meikatun näköiseksi. 

Tuote kyllä toimii kohtuullisesti, ainakin periaatteessa. Käytännössä tilanne on toinen, sillä joko olen kokonaan ilman meikkiä vaikka kotona, tai sitten haluan paljon huolitellumman lookin ja meikkaan meikkipuuterilla tai -voiteella; tämä tuote asettuu johonkin kummalliseen välimaastoon, jolle minulla ei ole käyttöä.

On varmaan vielä viidenkin vuoden päästä tuolla kaapissa, koska tätä vauhtia en koskaan saa pohjaa näkyviin - mutten raaski heittää poiskaan!
Toka hutini (jonka lahjoitin juuri miehelleni): Garnierin Pure Active -puhdistusgeeli. Kuten huomaatte, putelin päässä on tuollaiset kuorivat/hierovat harjakset, joilla on tarkoitus hinkata naama puhtaaksi. Ajatuksena houkutteleva: miten puhtaaksi tuolla iho tuleekaan, kun oikein ahkerasti pyörittelee kumisutia ees'taas! 

Ei toimi kuitenkaan käytännössä kovinkaan kivasti, sillä puteli on vähän liian iso (ainakin minun pieneen käteeni) ja vettä valuu aina käsivartta pitkin kainaloon asti, vaikka miten yritän olla tiukasti kumartuneena lavuaarin päällä. Lisäksi harjakset ovat vähän ponnettomat, eli en saanutkaan sitä puhtaaksi kuuratun tuntuista ihoa.

Tuote toimisi ehkä paremmin, jos sutiosa olisi irrallinen ja siten kevyempi liikutella. 


No niin, näillä päästiin alkuun, mutta lisää virheostoksia löytyy vielä vaikka millä mitoin, esim. tuolta vaatepuolelta... Tai hei, tehdäänkö niin, että jatkan Hutisarjaa ainoastaan siinä tapauksessa, että aihe kiinnostaa teitä? Jos saan edes muutaman tykkäyksen tuonne postauksen alalaidan "Tykkään"-boksiin, otan sen osoituksena siitä, että voin vielä joskus palata aiheeseen. Muussa tapauksessa lupaan lopettaa tähän yhteen kertaan, ja saatte taas nauttia tasokkaista asukuvistani (joita tokin on luvassa joka tapauksessa) :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...