15.3.2013

Ei mitään erityistä

Mekko Max & Co.
Saappaat See by Chloé
...paitsi, että on perjantai! Oli ihanaa tulla siivottuun kotiin, ja koirakin oli jo ulkoilutettu ja ruokittu, joten saa nyt ihan vapaasti löhöillä tässä sohvalla koko illan.

Pakkaspäivän kunniaksi kaivoin kaapista päälle tämän villahameen, jota ei enää kuukauden päästä (toivottavasti!) voi pitää. Lammaskarvasaappaat kuuluvat samaan kategoriaan: kun lumi sulaa, nämäkin vaatteet katoavat seuraavaa talvea odottamaan.

Odotan jo sitä hetkeä, että saan ottaa näiden tilalle boyfriend-farkut, varvastossut, mekot ja muut hepenet. Kuten - blogiteksteistä päätellen - aika moni muukin.


Yritin tänään tilata tähän välikauteen (onhan lapsillakin välikausivaatteet!) sopivan bomber-jakun Jaegerilta, mutta tilaukseni ei tainnut mennä läpi. En uskaltanut tehdä tilausta enää kolmatta (!) kertaa, joten jään nyt odottelemaan, josko saisin tilausvahvistuksen... Ei olisi niin hyvä juttu saada tuota kolmin kappalein, vaikka se mielestäni mahtavan hieno onkin - minulle sopiva malli tuosta joka paikassa näkyvässä bomberista, joka ihan perusversiona ei ole tuntunut minulle omalta.

Jollei tuo tilaus nyt mennyt läpi, niin jotakin uutta haluan tilille tupsahtaneen pienen bonarin kunniaksi - se kun on kuitenkin korvaus koko viime vuoden raatamisesta, joten mielestäni on ihan paikallaan palkita itsensä jollakin kivalla. Vaikka laukulla. Tai kengillä. Hmm...

Yh-elämä jatkuu; jatkoimme eilisen makaronilaatikon voimin ja kunhan olen ottanut pienet torkut (miten perjantaisin voikin aina olla näin puhkirättipoikki?!), nautin takuulla pienen cavasenkin. Sitten ehkä vähän popcornia ja suklaata :-)

Huomenna haluaisin mennä Kaapelitehtaalle Taidemaalariliiton teosvälitykseen - sieltäkin voisi löytyä joku kiva palkinto :-) Tai etukäteissynttärilahja. Ja onhan taidetta kiva katsella ja ihailla, vaikkei mitään ostaisikaan! Ainoa este tässä on tuo 9-vuotias poika, joka ei ole kamalan innostunut tästä ajatuksesta näin puheen tasolla - mutta uskon, että sitten kun pääsemme paikan päälle, hän olisi kuitenkin ihan messissä. Täytyy siis houkutella herkuilla, lahjonta toimii aina!

Kivaa viikonloppua teille kaikille, paistakoon aurinko kauniisti joka päivä!

P.s. Huomenna palaan Hutihankinnat-aiheeseen, kiitos vain kannustavista tykkäyksistänne!

4 kommenttia:

 1. Meillä ne pienet bonukset tulevat nykyisin huhtikuun palkassa (ja kuun lopulla), joten vissiin pakko pysyä järkevänä ja heittää ne kesälomabudjettiin. Voi nimittäin tulla kalliimman puoleinen loma, jos joudun lomailun lisäksi kustantamaan lapselle useammaksi viikoksi hoitajan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ihan sama tilanne; lapsi viettänee kolme ekaa viikkoa eri leireillä - ei mitään ihan halpaa hupia :-(

   Poista
 2. Ihana toi Jaegerin jakku! Toivottavasti tilaus meni läpi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on ihan pakkko soittaa niiden asiakaspalveluun ja varmistaa tilanne; tässä kävi just niin, että kun joku asia tuntuu vaikeasti saavutettavalta, sitä alkaa vain haluamaan entistä enemmän.

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...