6.3.2013

Ostin salaa nahkahameen.

Kuulostaa vähän J. Karjalaisen uudelta biisiltä, tai siis jos J. olisi nainen. Tai jotain, kyllä te tajuatte!

Niin, täällähän kyselin hyvän nahkahameen perään ja kun sitten muista syistä kävin Elloksen sivuilla (tämä taisi olla toka kerta ikinä, kun tilaan sieltä) ja näin tän hameen ja sain siitä vielä 40% alennustakin, päätin kokeilla. Päätin myös olla asiasta ihan hissukseen - kun muuten raportoin täällä jokaisen hiuspinninkin hankinnan, tiedän - koska jos se olisi ollut aivan susi, ette olisi koskaan saaneet tietää asiasta mitään.

No mutta tuossa se nyt on, ja aion pitää sen! Mulla on varmaan joku neljänkympin kriisi (ja onkin), katsokaa nyt: farkkupaita ja nahkahame!

Koko on siinä ja siinä, mutta en suostu ottamaan isompaa kokoa (olisi kriisin paikka, jos vaatekoko olisi sama kuin ikäni...) ja eikös nahka aina veny käytössä vähän? Pysynpähän edes näissä mitoissa, jos pidän tuota usein, kun en mahdu enään näistä mitoista levenemään :-)

Ja vielä yksi note to self: Hyvä Äiti ei tee ruokaa ja päivitä blogia samanaikaisesti. Poltin juuri lapsen uunilohkarit, eikä meillä ole mitään muuta ruokaa. Miksei kukaan tässä huushollissa käy koskaan kaupassa?! Tai siis kävihän se joku eilen, mutta osti vain kaikkea tosi epäkäytännöllistä, kuten parmankinkkua ja karitsaa - en mä nyt niistä ehdi mitään arkiruokaa loihtimaan, kun on vähän näitä muitakin (vaate)kiireitä!

17 kommenttia:

 1. Näpsäkän näköinen hame. Kannattaa pitää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Otin jo laput irti, eli ei pysty palauttamaan!

   Poista
 2. Höh... netti tökkäsi ja pitää kirjoitella kaikki uudestaan eli...

  Tyylikäs perushame! Samanlainen löytyy täältä kaapista vuodelta nolla, mutta hyvin on pysynyt klassinen malli muodissa 15v aikana. Se hame ei sitten ole ainakaan mulla venynyt ei sitten yhtään eli se ei tosiaan paljon periksi ole antanut vuosien saatossa. Pehmeämpi jees, mutta venynyt noup...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta mä laskin juuri painoindeksini sillä uudella kaavalla (Hesarissa on laskuri), ja luku oli niin karmaiseva, että mun on pakko pudottaa muutama kilo - ja sittenhän toi voi olla jo melkein löysä :-)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää! Varsinkin tuon farkkupaidan kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mulla on vielä pari muutakin oivaa yhdistelmää mielessä, kunhan pääsen vauhtiin :-)

   Poista
 4. Hyvännäköinen hame. Itselläni oli syksyllä nahkahamekuume (siis minun iässäni!), mutta ei löytynyt yhtään tarpeeksi pitkää. Ja minihamettahan mä en sentään käytä - muuta kuin kotona ja ulkomailla;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vain tilaus Ellokselle, siellä oli taas joku -50%-kampanja meneillään!

   Poista
 5. Heh, totta muuten - tuo otsikko voisi hyvin olla jonkun biisin nimi! :-D

  Hieno hame ja niin kuin tuossa edellä sanottiinkin, tuohan on ikuinen klassikko!
  Itse en ole vielä koskaan innostunut nahkahameista tai housuista, mutta vielähän tässä ehtii. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ehtii - mieti nyt, kun sulla on se sun farkkupaitakin otettu esille :-)

   Poista
 6. No siinähän se sinun farkkupaita näyttää tosi upealta tuon nahkahameen kera!! Multa puuttuu nahkahame!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua! Kyllä joka naisella _pitää_ olla musta nahkahame! (Sanoo hän, joka on pärjännyt tähän asti aika hyvin ilmankin ...)

   Poista
 7. Kyllä noi nahkikset vaan on hyvännäköisiä :). Multa tosin kysyttiin töissä, että missä ruoska on :O, mutta kyllä nekin vanhoilliset sitten parin kerran jälkeen tottui.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nahkis, toi olikin mulle ihan uusi! Multa löytyy muutamakin raippa (harrastan ratsastusta, huom!), mutten ollut ajatellut niillä asustaa :-) Tosin meillä töissä se vain herättäisi suurta innostusta, ei kummastusta...

   Poista
 8. Aivan huippu kaunis hamonen! Todellakin superhyvä ostos :)

  VastaaPoista
 9. siisti nahkis,rinnat saisi olla isommat sekä kynnet lakatut

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...