31.3.2013

Happy doing nothing

Täällä ollaan toisessa mummolassa (oman äitini luona, siis) ja on kyllä ihanan rentouttavaa olla passattavana ja loppumattomien herkkupatojen äärellä! Koirakin oli viety heti aamulla tunnin lenkille ja on tänään ollut ulkona jo neljä (!) kertaa - raukkaparka on aivan lopussa, kun koko ajan olisi joku innokas taluttaja odottamassa vuoroaan :-D Täällä ovat siis myös veljeni ja siskoni lapsensa kanssa.

Huomenna matkaamme ajoissa (toivottavasti pahimmat ruuhkat välttäen) kohti Helsinkiä, ja sitten voikin henkisesti valmistautua toiseen mukavan lyhyeen työviikkoon.

10 kommenttia:

 1. Ihanalta kuulostaa sinun pääsiäisen viettosi :) Itsekin olin äidin herkkuja maistelemassa tänään. Ihan parasta pyhissä onkin perheen tapaaminen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äidin herkut on parhaita, oli sitten minkä ikäinen tahansa :-)

   Poista
 2. Mikään ei oo sen parempaa kuin olla mamman herkkujen vierellä ja siihen päälle päikkärit :D Aurinkoista vapaata maanantaita - ei oo sunnuntai-illan ahdistusta yhtään :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aahh, päikkärit...ihan kohta vetäydyn (nyt jo kotona) maanantaitupsluureille!

   Poista
 3. Pääsiäinen on paras juuri tuon toimettomuuden takia eikä ole niitä joulun paineita lahjojen ja muiden suhteen. Rentoa yhdessäolemista vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli aivan ihanaa joutenoloa - oikein suositeltavaa kaikille arjen suorittajille!

   Poista
 4. Mekin piipahdimme tänään oman äitini luona valmiiden pöytien ääressä. Ihanaa kun sai vatsan täyteen hyvässä seurassa ja tosiaan sen jälkeen ottaa päikkärit. Meillä se ainakin onnistuu vain omien vanhemppieni luona, anoppilassa on ihan toinen meininki:) Mukavaa pääsiäsien jatkoa - onneksi se vielä huomisen jatkuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta ainakin _tuntuu_ siltä, ettei anoppi katso hyvällä päikkäreitä, mutta se voi tosiaan olla omaa mielikuvitustani. No, täällä kotona saan ainakin torkkua :-)

   Poista
 5. Kun ei tee mitään, on ihanaa! Joskus sitä vaan kaipaa oloa tekemättömyyden ilmapiirissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kerrankin ilman mitään suorittamispaineita!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...