4.3.2013

Jumissa

Lunta tupruttaa siihen tahtiin, ettemme kohta pääse kodistamme ulos ilman lapiointia. Jumissa.

Cosin paketti (jossa on se mekko) on jo Matkahuollossa, mutten ehdi hakemaan sitä missään välissä, koska työt tulevat nyt ikävästi shoppailuharrastukseni esteeksi. Jumissa sekin.

Olin jo tänään lähdössä ja melkein ehtimässä hakemaan pakettia (voitte kuvitella iloni, kun sain aamupäivällä saapumisesta ilmoittavan tekstiviestin), mutta sitten klo 15:30 palaverini pomon kanssa alkoikin vasta 16:10.... Olin silti siinä Matkahuollon vieressä tankkaamassa klo 17:09, joten ihan kamalasti en myöhästynyt. Mutta nyt en tiedä, millä kommervinkillä saisin mekon keskiviikkoiltaan mennessä, kun päivän eka palaveri alkaa 8:30 ja vika loppuu aikaisintaan klo 17. :-(

Yritän myös parhaillaan siirtää kuvia "kunnon kameralta" (Canon EOS 500D, käytän sitä tosi harvoin) tälle tietokoneelle, mutta ne vasta jumissa ovatkin! Tuhat kuvaa ja siirtovauhti on niin hidas, että voisin vaikka käsin klikkailla niitä muistikortilta koneelle...varsin turhauttava prosessi.

Shakkilauta ei muuten toimita tuossa pelkkää rekvisiitan virkaa,
vaan ilokseni poika on innostunut - Minecraftin peluulta
liikenevien pikkutaukojen aikana - shakin pelaamisesta. 


Kovin moni bloggaaja on jo siirtynyt keväisiin sisustustunnelmiin, mutta minä en ole kyllä vielä ollut ihan riittävän värikkäissä fiiliksissä niin dramaattista muutosta varten. Mustilla mennään, kuten kuvasta näkyy - ehtiihän sitä tässä vielä, vaikka sitten kun saa kesärenkaatkin alle :-)

(Tänään muuten liukastelin ja liirailin kitkoillani niin pahasti, että ihme ettei käynyt kuinkaan; otan suosiolla miehen nelivedon alle, kun lähden vielä illalla ratsastamaan!)

2 kommenttia:

  1. Tiedän tunteen, kun jokin paketti ihan lähellä mutta se aikakysymys :) Jospa käyt ruokkiksella tai sitten vaan joku todella "tärkeejuttu" tulee kesken päivän ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ihan poltteli, kun tiesi, että siellä se tärkeä vaate mua odottaa :-) Onneksi tämä tarina päättyi nyt hyvin (ja migreenikin meni jo ohi)!

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...