11.3.2013

Ongelma se on tämäkin

Meille tulvii kaikkea hyvää juotavaa niin paljon, että säilytystila alkaa loppumaan kesken...


Olemme kuitenkin tehneet pitkään ja määrätietoisesti töitä ongelmatilanteen purkamiseksi, kuten seuraavasta kuvasta näkyy.


Kevään kalenteri on täyttymyssä tosi nopeasti ja kivasta tekemisestä näyttää olevan ihan runsaudenpulaa. Tarjolla olisi niin Euroopan reissuja kavereiden kanssa tai heitä tapaamaan, lisää ratsastusviikonloppuja, ihan "normikyläilyjä" viikonloppuisin, The Voice of Finlandin livelähetyksiä, kylpyläreissuja ja vaikka mitä. Tuntuu ihan pahalta joutua miettimään, mihin sitä voi lähteä ja mistä pitää kieltäytyä, mutta kai sitä joskus pitää kotonakin olla - tai kohta huomaankin olevani pelkkä viikonloppuäiti...

Mutta mies osaa kyllä pitää puolensa, älkää huoliko! Lukuisten "työreissujen" (seminaarimatkoja, you know) lisäksi hän golfailee ympäri Eurooppaa useampaankin otteeseen, ja ehtiipä vielä laskettelemaankin asiakkaidensa kanssa ennen lumien sulamista...Ehkä suurin haaste onkin se, että olisimme tarpeeksi kotona samaan aikaan!

No niin, onnistuin näköjään änkeämään kaksi varsin vakavaa First World Problem -kategoriaan kuuluvaa asiaa samaan postaukseen ;-) Vastapainoksi mainittakoon, että kotimme on kaaoksen vallassa (miksei kukaan koskaan pidä täällä järjestystä yllä?!), ja tein niin pahaa ruokaa, että lapsi melkein itki joutuessaan syömään sitä -ja minä myös. Sitä ennen söin pahimpaan nälkääni puoli pussillista (sellainen iso tax free -koko) M&M'seja, varmaan noin 3000 kaloria. Ja nyt ällöttää.

Ekan maailman turhakeongelmia on muitakin, niistä myöhemmin lisää  - jos onnistun vielä kaivautumaan tämän kotimme vallanneen tavaravuoren alta esiin...

8 kommenttia:

 1. Vakava ongelma... Toivottavasti keksitte pian ratkaisun! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sympatiasta, yritämme nyt kovasti miettiä fiksuja ratkaisuja :-)

   Poista
 2. Voi että tuota ongelmaa, teidän täytyy ottaa kaikki ongelmanratkaisukeinot käyttöön :) Ihanaa, kaikkea kivaa sulla tiedossa kevään aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, nyt ovat hyvät neuvot kalliit :-) Ja joo, olen itsekin ihan innoissani kaikesta kivasta tulevasta!

   Poista
 3. Juu, juokaa äkkiä, koska ei niitä pystyssä pidä säilyttää, eikä varsinkaan katonrajassa, jossa lämpötila on korkeimmillaan.
  Millä alalla miehesi on? Aika harvalla alalla nimittäin uskalletaan enää viedä asiakkaita korruptiomatkoille, "seminaareihin".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä se, kelailin jo, että jos siirtäisin kaikki takkapuut pihalle ja latoisin pullot sinne maanrajaan - mutta eivät ne ehdi pitkään tuolla ylhäällä happanemaan!

   Ja miehen seminaarimatka on ihan oikeastikin seminaari, mutta ei siellä iltaisin shakkia pelata (ei munkaan työreissuilla). Skimbauskin on ihan laillinen, alan yleisempi kokoontuminen, jossa asiakkaat ja tavaran-/palveluntarjoajat kohtaavat.

   Poista
 4. Kuulostaa vakavalta ongelmalta ;)

  Välillä meilläkin on koti kaaoksen vallassa . . . :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on koti aika useinkin kuin hävityksen jäljiltä, mutten vain kehtaa mainita asiasta :-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...