8.3.2013

other stories

Oletteko jo tutustuneet &Other Stories -konseptiin? Kyseessä on siis H&M-imperiumin tuorein lanseeraus, jonka kuvittelin sijoittuvan vielä Cosin "yläpuolelle" niin laadun kuin hintatasonkin puolesta (nyt enää ole asiasta niin varma...). Etukäteen julkisuuteen vuodettiin varsin niukasti tietoa: FB:ssä oli pari tahallisen epämääräistä kuvaa muotikuvauksista ja joku lyhyt tiisaava teksti. Tämän perusteella odotukseni olivat tietysti varsin korkeat :-)


Preshoppingin piti olla valitulle joukolle auki jo eilen, mutta tekniset vaikeudet olivatkin kaataneet koko saitin, kuinka tyypillistä! estäneet sen, joten pääsin vasta tänään tutustumaan tarjontaan. Ensivaikutelma on ihan positiivinen, mutta mielestäni liikutaan kyllä hyvinkin lähellä Cosin maailmaa. Tässä muutamia poimintoja eri kategorioista:


Laukkuja oli jos jonkinmoisia, mutta tässä vähän värikkäämpää clutch-puolta. Viimeistelyt ja yksityiskohdat näyttivät kuvien perusteella hyviltä ja huolitelluilta.


Koruista pidin, sopivan selkeälinjaista ja modernia!


Kosmetiikkaa Cosilla ei ole ollenkaan, joten siinä yksi selkeä ero. Erityisesti L:A Bruket ja This Works kiinnostavat jatkossa.

Kenkiä en voi vielä kommentoida, koska tyyli tuntui varsin sekavalta. Ja joukossa oli myös Niken tennareita - ne tuntuivat jotenkin "out of place" siellä kaikkien muiden kenkien seassa (en erottanut/tunnistanut mitään muita kenkäbrändejä).

Summa summarum, ihan mielenkiintoinen lisä kestosuosikkini Cosin rinnalle. Tein tietysti pienen koetilauksen (ilmaiset toimituskulut!), joten palaan asiaan vielä, kunhan saan pakettini. Nämäkin toimittavat muuten Matkahuoltoon :-)

Kivaa alkavaa viikonloppua kirpakassa pakkassäässä!2 kommenttia:

  1. Vaikuttaa hyvältä. Aika lähellä cosia mutta ei ihan niin clean ja moderni, lisäksi vaatteiden materiaalit eivät yhtä "hyviä". Ihme ettei muotiblogeissa ole ollu suurempia puheita tästä. Kengät ja laukut ainakin vakuuttivat. Mulle tulee tää celine-henkinen kaunokainen: http://www.stories.com/Bags/Shoulder_bags/Mini_shoulder_bag/582764-552689.1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä valinta - ja hyvä hinta! Mäkin ihmettelen, miten vähälle huomiolle tuo &other Stories on toistaiseksi jäänyt. Lisäksi ihmettelen, kuka on voinut hyväksyä sille noin typerän nimen...

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...