26.3.2013

Hutihankintoja III

Ei ole tarkoitus marssittaa kaikkia vaatekaappini perällä myttynä makaavia rättejä tänne esille, mutta näissä kahdessa Hutihankinnassa on selkeästi yksi yhdistävä tekijä: ruskea väri.


Ruskea neuletakki on angoraa, ja luonnossa vielä kauniimman sävyinen kuin tuossa kuvassa. Silti en ole pitänyt sitä kai kertaakaan. Luullakseni siksi, että se on ruskea, eikä siis sovi minkään mustan muun kanssa.

Toinen toppi on vielä ehkä-listalla: nyt talvella en ole löytänyt sille käyttöä, koska sen pariksi ei ole löytynyt sopivaa neuletakkia tms. Ehkä tosiaan lämpimämmilla keleillä ja sopivasti kevyen alaosan kanssa. Ehkä...

Päiväni oli tänään mitä mieluisin, koska olin Gaijinissa syömässä rakkaan ystäväni kanssa ja aika meni niin
(ihan liian!) nopeasti! Kyseinen ystäväni on muuten vastikään muuttanut ulkomaille, ja olen kovasti kannustanut ja innostanut häntä aloittamaan oman blogin pitämisen. Jos ja kun niin käy - kuulosti siltä, että se on enää ajan kysymys, koska valinta Bloggerin ja Wordpressinkin välillä oli jo tehty - vinkkaan sitten täälläkin uudesta blogista. Ja lupauduin olemaan sen eka kirjautunut lukija ja rasittavuuteen asti aktiivinen kommentoija :-)

Nyt väsyttää niin tajuttomasti, että lakkaan ensin kynteni ja painun sitten pehkuihin lukemaan uusinta Harper's Bazaaria iPadiltani. Kivaa iltaa ja hyvää yötä!

12 kommenttia:

 1. Ruskeasyndrooma täälläkin. Se on niin kaunis ja niin pehmeä väri muiden päällä, että on pakko ostaa itsellekin, mutta siihen se sitten jääkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just noin: muiden päällä ihan jees, mutta ei tule koskaan valittua itselle aamulla päälle.

   Poista
 2. Nuo kaksihan olisivat hyvä pari, farkkujen kanssa ;-D.

  VastaaPoista
 3. Oo, toi ei-villatakkihan on ihan huippu! Toisen huti on toisen haave!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja moka on aina mahdollisuus :-) Neuletakista pystyisin luopumaan aika helpostikin, kiinnostaako? Kokoa M.

   Poista
  2. Neuletakki on naftisti kokoomuslainen mun tyyliin :D.

   Poista
 4. Tuttua touhua. Joskus ihastuksissani olen ostanut juurikin suklaanruskeaa tai havun vihreää. Pitäis muistaa ettei kumpikaan niistä ole mun väri, eikä varsinkaan jos ne on samassa vaatteessa. Siellä ne sitten keikkuu vaatehuoneessa pari vuotta, käyn murisemassa vieressä kun harmittaa ja lopulta löhtevät kirppiskassiin. Näin se menee.
  Mutta kauniit nuo sinun vaatteet siitä huolimatta ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihreä ei ole munkaan väri, ainakaan havunsävy!

   Poista
 5. Ihan sama juttu täällä tuon ruskean kanssa! Ainakin kokoruskean. Ei vaan istu itselle vaikka muiden päällä näyttää hyvältä. Joskus nuorempana mulla oli tosi pitkä ruskea kausi, ehkä tuli yliannostus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli ennen tätä (lähes) täysmustaa kautta paljon enemmän ruskeaa, mutta jotenkin me vain kasvoimme erillemme ;-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...