18.3.2013

Päivän/ johtajan asu

Hahaahaa, väännän nyt vielä rautalangasta, että otsikkoon sisältyy aimo annos itseironiaa. Positioin eilen itseni huippujohtajaksi ja himmeäksi uratykiksi, ja tänään paljastan, että olin töissä risoissa farkuissa ja farkkupaidassa! Mutta totta se on: kuten vakkarilukijat tietävät, pukeudun juuri noin ainakin silloin, kun tiedossa on pelkkiä sisäisiä palavereita oman porukan kanssa, eikä suurta vaaraa siitä, että joku ulkomaan isokiho sattuisi toimistolle (ja vieläpä meidän kerrokseen).

Olisi tietysti pitänyt vähintään lavastaa joku tosi uskottava, ja tarpeeksi formaali kotelomekkokuva, mutta rehellisyys periköön tämän maan! Ja huomenna tsemppaan.

Oli muuten ilahduttavaa, miten paljon kommentteja kirjoititte eiliseen postaukseen, kiitos teille! Aihe oli selvästi kiinnostava, ja meitä (ura)naisiahan löytyi niin monta, että voisimme vaikka samantien pykätä pystyyn sen naisverkostomme! Tai jatkakaamme keskustelua ura- ja naisasioista vaikka täällä blogin puolella :-)

***

Kuvassa näkyvä farkkupaita on muuten jo järjestyksessään toinen, sillä ekasta hajosi neppari ja olen lähettämässä sen takaisin reklamaationa. Siis tänään menen postiin, ihan oikeasti - paita ei tule esiintymään seuraavalla hutihankintalistalla!

Mieheltä tuli taas rakentavaa palautetta ko. paidasta: "siis eihän kukaan käytä enää farkkupaitoja". (Miten kuutamolla miespolo voikaan nykymuodista olla?!). Ja kun uhkasin ostavani lapsellekin omansa, oli vastaus "pidetään poika kuitenkin tyylikkäänä, kuten tähänkin asti". Enpä kyllä usko, että verkkarihemmo innostuisi ajatuksesta (on aika konservatiivinen pukeutuja), joten taidan suosiolla säästää ne rahat...

Säästämisestä puheenollen, huomasitteko että mywardrobe.comissa alkoi kausiale (-30%)?

Huomaatteko, miten värikästä?

Näitä kaikkia ihastelin, mutta toistaiseksi vältin lopullisen kiusauksen ja jätin ne sinne muiden ostettaviksi. Ja ostoksista puheenollen, se viikon takainen &Other Stories -pakettini on jämähtänyt Lübeckiin. En tykkää.

Enkä tykkää Jaegeristakaan, koska heidän asiakaspalvelunsa ei vastannut koko päivän kuluessa sähköpostiini.

7 kommenttia:

 1. Se osio elämästäni, jolloin oli pukupakko, on mulla onneksi ohi. Nykyisin työasuni voi olla hyvinkin samanlainen kuin Sulla kuvassa - ja voi, että mä nautin:) Kunhan on siisti, puhdas ja muuten huoliteltu, niin voi mennä varsin rennoissa vetimissä. On tietysti erilaisia päiviä, mutta silloin mennään tilanteen mukaan...
  Pukupäivänä tunnen vanhenevani 10 vuotta ja saavani uskottavuutta lisää 80 % - onneksi aina ei tarvitse olla vanha ja uskottava;)


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun tiukin jakkupukuvaihe oli uran ihan alkuvaiheilla, jolloin hain itselleni uskottavuutta ja olin lisäksi hyvin konservatiivisessa firmassa töissä. Nyt olen hyvinkin rennolla ja nuorekkaalla alalla, kuten pukeutumisesta näkyy :-) Tosin tänään oli taas se formaali mekko päällä, mutta mielestäni eri tyylien välillä hyppiminen onkin kivaa vaihtelua! Ja ikääkin alkaa olemaan sen verran, etten halua sitä imagooni yhtään enempää...

   Poista
 2. Naisverkostoja ja kaverin tukemista tyttöporukoissa ei ole koskaan liikaa :)! - samalla rennolla meiningillä mennään aina välillä töissä, mutta bleizzerit on aina varuiksi työhuoneen kaapissa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on korkkarit ja huulipunaa ;-)
   JA mulla on sama ongelma iPad-päivitysten kanssa, todella ärsyttävää (koska teen tosi paljon kirjoitusvirheitä)!

   Poista
 3. Ja näistä kommenteista tulee ihan outoja, koska Padi ei anna korjata (first world problem)

  VastaaPoista
 4. Minulta puuttuu vaatekaapista vielä se täydellinen farkkupaita.

  Voi vietävä kun menit linkkaamaan tuon kausialen, kai se on pakko sinne nyt klikkailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori, mutta jospa nyt kuitenkin malttaisin huomisiltaan asti ;-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...