5.3.2013

Mekko ja minä kohtaamme vihdoinkin

Erilaisten sattumien kautta (joista tämä olon aivan karseaksi tekevä migreeni on se ikävin) ehdin tänään hakemaan Cosin paketin, jossa oli siis kaksi mekkoa. Tämä eka oli juuri niin nappivalinta, kuin mitä olin toivonutkin, joten Nina voi nyt kipittää hakemaan omansa - jos on kanssani samaa mieltä, tietty.


Matsku on tuollaista vähän kreppihenkistä, mikä tuo mekkoon kivan mattapinnan - silkki tai viskoosi olisi ollutkin totutun, tylsän kiiltävä (ja tarttunut sähköisesti reisiin kiinni).


Ajattelin koruiksi kultaisia, oletteko samaa mieltä? Kengiksi mustat MiuMiun korkkarit (vaaleat sukkikset) ja musta clutch laukuksi.

Ainoa, mistä en ole ihan varma, on se uusi, ärtsyn oranssi huulipuna, kun nuo mekon punaiset sävyt taittavatkin tosi vahvasti sinisen puolelle. No, eiköhän tuolta kätköistä joku sopiva huulipuikko löydy!

Toinenkin mekko oli ihan jees, mutta lähtee kuitenkin takaisin.



Kuosi on mielestäni oikein hieno, mutta kangas on ohuehkoa puuvillaa (rypistymisvaara suuri!) ja minun päälläni mekko istui yläosasta huonosti - sen siitä saa, kun on niin valtavan povekas ;-) Voisi olla kokoa suurempana ihan jees, mutta katellaan sitä vaihtoehtoa sitten joskus myöhemmin.

No niin, nyt on siis juhlalook mietitty ja hankittu, jäipä vielä päivä pelivaraakin. Huomenna pitäisi muistaa käydä sukkahousuostoksilla - jossakin muualla kuin tuossa lähi-Alepassa...

Kirjaimet vilistävät silmissäni sen verran pahasti, että taidan painua takaisin pimeään huoneeseen potemaan. Heippa!

10 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos - aika erilainen kuin normimusta, jota mulla (ja aika monella muulla...) yleensä on juhlissa päällä!

      Poista
  2. No jopas, minä sitten kipitän mestoille:)

    Kivempi kuin kuvissa (siis Cosin kuvissa).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin yllätyin vielä positiivisesti, Cosin kuvat eivät tosiaan tehneet tälle oikeutta. Laita sitten omat (asu)kuvasi, jos päädyt ostamaan tuon, joohan?!

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos, niin minustakin! Ja toivotaan tosiaan, että opin käyttämään noin värikylläistä vaatetta...

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...