12.1.2012

Luottotuotteeni - Eight Hour Cream

Ajattelin ensin kirjoittaa kaikista niistä hyväksi havaituista kosmetiikkatuotteista, joihin palaan kerta toisensa jälkeen, mutta kun aloin listaamaan niitä mielessäni tajusin heti, että Ardenin Eight Hour Creamille on omistettava ihan kokonaan oma teksti.

Peruskreemi

Moni muukin väittää käyttäneensä tätä tuotetta "ihan aina", mutta niin kyllä sanon minäkin - enkä todellakaan muista aikaa, jolloin en olisi tätä käyttänyt. Tai no, joskus lukioaikoina taskussa taisi kulkea joku Blistex-purnukka, mutta kyllä ainakin opiskeluaikoina jo muistan olleeni "kasiin" ihan koukussa.

Kuten moni tietääkin, tämä on todellinen monitoimi-ihme ja meilläkin tuubeja löytyy vähän joka paikasta: käsilaukuistani, autosta (kesällä), yöpöydiltä (myös lapsen) ja jopa keittiön kaapista! Rasvaan sillä huulet, kasvojen satunnaiset kuivat kohdat (silmäluomet kuivuvat joskus ihan kamalasti), kynsinauhat ja kyynärpäät. Lapsikin osaa levittää tätä vain sen nuppineulanpään verran huuliinsa - poikalapselta ihan hyvä suoritus :-) Ja niin, tuote on siis todella riittoisa.


Vaikka mieheni on aika perinteinen kosmetiikanhyljeksijä, on tämä tuote tarpeeksi neutraali hänenkin käyttöönsä - ja joskus olen huomannut oman tuubini kadonneen yöpöydältäni "parempaan käyttöön"... Tämä on myös ainoa tuote, jonka hän osaa/muistaa tuoda ihan oma-aloitteisesti tuliaisiksi - mitäs siitä, että hänellä onkin vähän oma lehmä ojassa :-) 


Kunnon addiktin tavoin olen tietysti hankkinut näitä jalostettujakin versioita, kuten tämän värillisen huulirasvan - mutta ne eivät kuitenkaan vedä vertoja sille oikealle ja alkuperäiselle.

Tämä ei ollut maksettu mainos, mutta jollet ole vielä tutustunut Eight Hour Creamiin, nyt on korkea aika tehdä se - ihanampaa kiiltoa ja pehmeämpiä huulia ei tuo mikään muu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...