21.7.2014

Kesäisen mustaa

Kävin orientoitumassa työelämään tänään ja menen vielä huomennakin; väsytti lyhyehkön päivän päätteeksi niin paljon, että oli ihan pakko ottaa päikkärit. Pitäisi varmaan käydä myös näöntarkastuksessa, sillä pää tuli heti vähän kipeäksi, mikä johtuu varmaan näytön tuijottelusta :-(

Päivän asu oli vielä rento; nuo sandaalit eivät oikein pääse edukseen tuon mekon parina, ja mekko taas kaipaisi vähän korkeampaa korkoa, vai mitä? No, virheistään oppii, pyrin jatkossa näyttämään vähän vähemmän persjalkaiselta, jos suinkin mahdollista.
mekko By Malene Birger
sandaalit ATP Atelier

Pakko myös myöntää, etten saanut kamalan paljon aikaiseksi: vastailin muutamaan sähköpostiin (olen silmäillyt niitä lomallakin, joten tiesin, ettei siellä ole mitään kamalia yllätyksiä odottamassa), hyväksyin laskuja, suunnittelin vähän syksyn tekemisiä kalenteriin, juttelin lomalta palanneiden kanssa ja siinä se päivä sitten olikin!

Moni haluaa ihan oikeutetusti ottaa lomalla totaali-irtioton kaikista työasioista, mutta minä saan enemmän mielenrauhaa siitä, kun seurailen sivusta tilannetta (eli sähköposteja) ja voin sitten tarvittaessa reagoida - joskus on parempi toimia heti ja saada joku juttu nopesti pois päiväjärjestyksestä, kun kohdata se paljon pahempana tai akuutimpana vasta sitten lomien jälkeen. Mikä on sinun filosofiasi tämän suhteen: oletko semiaktiivi mailienkyttäilijä vai täysirtautuja?

Lapsella on ollut maailman tylsin päivä yksin kotona; mankui koko vikan veneilyviikon, että on ihan pakko päästä kotiin, ja nyt saikin sitten huomata, että kaverit ovat ympäri Suomea mökeillään tai muilla reissuillaan, eikä täällä nyt sitten olekaan ketään. Yritimme kyllä kertoa, että näin todennäköisesti on, muttei hän tietenkään suostunut uskomaan... Lupasin lähteä pelaamaan minigolfia, ja kelpasinkin näköjään mainiosti pelikaveriksi, kun ei parempiakaan ole tarjolla :-D

Sellaista siis ohjelmassa tänään, nyt ruokaa laittamaan!


8 kommenttia:

 1. Persjalkainen tai ei, tuo mekko on aivan ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siitä voi (kerrankin) rehellisesti sanoa, että on vanha luottovaate, koska se on oikeasti ollut joka kesä aktiivikäytössä jo usean vuoden ajan.

   Poista
 2. Mekko on ihana ja samoin sandaalit!
  Minulla on vielä lomaa jäljellä kolmisen viikkoa, mutta kyllä olen käynyt välillä tsekkailemassa sähköpostia, juurikin siksi, ettei sitten ekana päivänä ole mitään pommia odottamassa. Saa paremmin sen pehmeän laskun töihin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli just siksi oikein pehmeä ja miellyttävä/ yllätyksetön lasku töihin - tai ainakin piipahdus työpaikalle, nythän jäin taas lomalle :-)

   Poista
 3. Täysirtautuja ilmoittautuu. Tosin se ei olisi mahdollista, ellei tiimissä olisi onnistuttu porrastamaan lomia ja sijaistamaan kollegoja niin hienosti. Täytyy siis olla kiitollinen.
  Mekko ja sandaalit ovat molemmat kauniit, enkä kyllä näe mitään vikaa koko yhdistelmässä (vaikka oikein yrittämällä yritin nähdä persjalkaisuutta). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ehkä se ei sitten ole vielä sitä pahinta mahdollista persjalkaisuutta, kun se ei satu kaikkien silmiin :-)

   Poista
 4. Mekko on kyllä tosi kaunis, ja kyllä nuo sandaalit sen kanssa menevät ihan mainiosti - kuka nyt kesähelteillä koroissa jaksaa keikkua :)

  Minä olen muuten ihan täysirtautuja - jätin sekä työpuhelimen että läppärin toimistolle loman ajaksi, enkä aio suoda ajatustakaan työpaikan suuntaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole työpuhelinta erikseen (eikä oikein kätevää olisikaan), joten sitä ei voi tai saa jättää mihinkään - mutta nyt on kyllä ollut niin hiljaista ja rauhallista, ettei ole tarvinnut työhuolia kantaa mukanaan laisinkaan!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...