19.7.2014

Löysin (kaapistani) uuden mekon!

Joo, niin voi käydä, jos ostaa Nykistä paljon vaatteita, joita ei ehdi pitämään kertaakaan ennen kuin lähtee pitkälle kesälomareissulle - eihän sitä voi kotiin palattuaan enää millään muistaa, mitä kaikkea sitä tulikaan hankittua!

Tällainen Tibin mekko siellä kaapissa roikkui ja vetäisin sen malliksi päälleni; en kyllä pue sitä enää jatkossa enää noiden kenkien kanssa, ja vyökin olisi varmaan paikallaan tuomaan edes jonkinlaista vyötärön illuusiota tähän pötkylävartalooni... Helma on takaa hieman pidempi, mutta se ei taida oikein näkyä tuossa kuvassa.

Kävi niin hyvä tuuri, että satuimme Tibin putiikille juuri sinä iltana, kun siellä oli kemut, joihin meidät (ja lompakkomme) kutsuttiin avosylin mukaan. Baari oli runsas ja iloista väkeä oli tupa täynnä. Tässä alla muutamia kuvia tunnelmasta ja tietysti Tibin tulevasta mallistosta, josta olisi löytynyt vaikka mitä kivaa - tokavikana iltana olin jo kuitenkin shoppaillut niin antaumuksella, etten raaskinut ostaa kuin tuon yhden mekon. Näin jälkiviisaana olen sitä mieltä, että olisi kannattanut antaa palaa!
Ekassa kuvassa näkyvä Rebecca Minkoffin laukkku, jota niin luonnollisesti roikotan kädessäni on myös uusi. Se on vähän nafti meikälaisen jokapäivänlaukuksi, mutta tänään olin oikein tosi minimalisti ja pärjäsin sen kanssa kaupunkireissulla oikein hyvin :-D

Sain viettää lähes koko päivän ihan yksin, sillä mieheni lähti aamulla matkoille ja poika taas säntäsi heti aamiaisen jälkeen kavereille ja myöhemmin heidän kanssaan uimaan. Pitkän aamukahvittelun jälkeen huristin Helsinkiin [shoppaus]asioille: kävin hakemassa Runeberginkadun Siwasta (wtf, miten se sinne oli päätynyt??) PartTwon paketin (sisälsi kivan mekon ja neuleen, molemmat harmaita), toimistolta nappasin mukaan sinne lähetetyt ATP Atelierin uudet sandaalit, koukkasin Keopsin kautta suoristuttamassa löystyneet aurinkolasit ja viimeinen stoppini oli Kaivarin Kanuuna (itsepalvelukirppis), mistä sain aivan uskomattalla tuurilla varattua itselleni myyntipaikan jo vko:lle 31!

Nyt alkaa siis kuumeinen kirppisvaatteiden haalimis- ja siistimisoperaatio, jotta mulla olisi kerrankin tarpeeksi vaatteita vietävänä! Viikkovuokra oli 54€ ja he veloittavat vielä toteutuneesta myynnistä 7% provikan, joten parempi on nyt viedäkin riittävästi tavaraa tai tulee tappiollinen keikka! Tosin kuulin kassajonossa, kun joku daami kuuli pöytänsä saldon, melkein 700€, joten ilmeisesti kauppa tosiaan käy, jos vain raaskii hinnoitella tarpeeksi maltillisesti, eikä ala ahnehtimaan liikaa. Wish me luck - ja tulkaa paikan päälle ostoksille parin viikon päästä!

10 kommenttia:

 1. Voi kun kaunis mekko ja tuo laukku on niin ihana! <3

  Joo kirppisvaatteilla voi tehdä aimo tilin, mutta se edellyttää kyllä sitä malttia mukaan siihen hinnoitteluun, jotta ne menevät kaupaksi myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista :-)

   Kasailin jo vähän vaatteita, ja laitan nyt mukaan ihan kaikkea sellaistakin, joista en ole tähän mennessä raaskinut luopua, mutten kuitenkaan ole tullut valinneeksi kaapista päälle pitkään aikaan - jos on johonkin kyllästynyt, niin tuskinpa se innostus enää uudelleen nostaa päätään. Pois vain jonkun muun iloksi!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Joo, kuolasin noita korkkareita oikein tosissaan, mutten sitten tosiaan uskaltanut edes sovittaa, kun pelkäsin niiden olevan liian täydelliset...

   Poista
 3. Hei!
  Mahtavaa, että tuot kirpparitavaraa Kaivariin. Alkaako siellä vkot maanantaista vai miten? Ja vielä tärkeä kysymys, mitä kokoa vaatteesi/kenkäsi ovat? Joka tapauksessa menen tsekkaamaan pöytäsi, sulla on niin upeita vaatteita.
  T. Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Mun varaus alkaa 31.7. ja pyrin tuomaan ainakin ekan satsin heti aamulla klo 10. Vaatteet ovat kokoa 38/40 (ehkä joku 36) ja kengät 38/39. Kiva, että kiinnostusta löytyy!

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta, nyt kyllä täytyy ehdottomasti poiketa! Laita vielä pöytänrosi tänne tiedoksi, kun saat/tiedät sen, paikka on niin sokkeloinen.
   T. Tiina

   Poista
  3. Muistelisin, että se oli nr. 16, siellä valoisimmassa onkalossa suoraan kassoilta sinne perälle.

   Poista
 4. Iso peukku sekä mekolle että laukulle! Ja vautsi mikä hame (vai housut?) tuossa alimmassa kuvassa - rakastuin kuosiin justiinsa!

  Kanuunaan minun on itsekin pitänyt varata pöytä jo sata vuotta, jos nyt vaikka saisin aikaiseksi kysellä vapaata pöytää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alimmassa kuvassa näkyy Max Maran housut, ostin viime kesällä Milanosta ja olen pitänytkin muutaman kerran, vaikka ovatkin hieman omasta tyylistäni poikkevat. Esim. just siksi, että niissä on joku kuosi :-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...