6.2.2015

Perjantaipäivän asu

Perusvarma asu ei taida sykähdyttää ketään sydänjuurian myöten, mutta kun ei nyt ollut parempaakaan tarjolla, niin tällä mennään!

neule J. Crew
hame Red Valentino
huivi Tiger of Sweden
kengät Clarks

...ja taas huomaan, ettei tuo Polar Loopin aktiiviranneke mikään kaunein koru todellakaan ole!

Kärvistelin koko eilisen päivän migreenin kourissa; pääsin apteekkiin vasta kolmelta, ja ihan hävetti, kun kädet täristen otin [kolmio]lääkkeen heti kassalla - voin vain kuvitella, miltä se sivusta katsoen näytti... Iltakin meni aika sumussa: lääkkeet ovat sen verran vahvoja, että edes pienet torkut eivät ihan kokonaan vie sumuista oloa pois.

Tänään olikin sitten ihana herätä skarppina ja freesinä uuteen aamuun, ja vaikka päivä olikin taas aikamoista härdelliä, selvisin siitä kunnialla ja teimme mielestäni ihan hyviä päätöksiäkin. Kotiin lähdön (ennen viittä!) kruunasi upean värinen taivas, ja olin ihan superhyvillä fiiliksillä; osa varmaan johtui tosiaan auringosta, mutta mietin myös sitä, kuinka innostavaa ja motivoivaa työkin voi olla, kun on löytänyt sen oman juttunsa, ja kokee olevansa ihan parhaassa jengissä tekemässä hommia - koen olevani erityisen onnekas, koska olen osin hyvän tuurin ja osin oikeiden valintojen kautta päätynyt näin hyvään jamaan!

Illan kruunasi tallikeikka, ja vaikkei ratsastus ilman opea mennyt ihan 100% putkeen, oli siinä kuitenkin hetkensä ja oli kiva puuhastella pikkuponin kanssa :-) Viikonlopun ohjelmaan kuuluu ainakin Vene-messut, ja toivottavasti ehdimme myös edes piipahtamaan laskettelurinteessä, sillä tasan viikon päästä lähdemme jo Alpeille hiihtoloman viettoon!

Mahtavaa viikonloppua sinullekin!

6 kommenttia:

 1. Minä tykkään kovasti näistä perusvarmoista asuista! Sinulla etenkin nämä perusvarmat on tosi kivoja. Voisin omia vaatekaappisi any day :)

  Migreeni on inha tauti. Olen kärsinyt 12 vuotiaasta saakka, mutta keski-iästä on jotain hyötyä, koskapa viime vuosina kohtaukset ovat paitsi harventunteet, myös muuttuneet hyvinkin laimeiksi. Ja kun jaksaisi pitää huolen riittävästä unesta ja ravinnosta sekä vähäisestä stressin määrästä, niin ei noita harvojakaan kohtauksia enää tulisi. Tuosta em. kolmiosta tosin harvoin toteutuu muu kuin tuo keskimmäinen...

  Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tarja, jatketaan perusvarmalla linjalla :-)

   Itse en valitettavasti ole löytänyt mitään selkeästi migreenejä laukaisevaa tekijää - muuta kuin että tiedän, että ilmanpaineen vaihteluilla on selkeä vaikutus. Stressi ja kiire ovat omalla kohdallani eri asioita; koen olevan superkiireinen lähes aina, mutta silti varsin harvoin tuntuu _oikeasti_ stressaantuneelta. Olet onnekas, jos migreenisi on väistymässä taka-alalle, toivottavasti niin kävisi jossakin vaiheessa itsellekin...

   Poista
 2. Perusvarmat asut ovat elämän parhautta - ei mene koskaan pieleen ja aina on varma olo!
  Kivaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä perusvarmat ovat hyvin matalan riskitason valintoja :-)

   Poista
 3. Migreeni on kyllä aivan helvetistä! Ennen raskautta kärsin siitä vähintään sen kerran kuukaudessa menkkojen aikana. Jostain syystä kuitenkin raskauden jälkeen migreenit hävisivät, ja ne kerran kuussa vaivanneet migreenikohtaukset lievenivät ihan tavalliseksi menkkapäänsäryksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helvetistähän se on - ja jollei ole sitä kokenut, voi ajatella sen olevan "vain" tosi kova päänsärky, kun se oikeasti on jotekin niin kokonaisvaltaista pahaa oloa, ettei sitä oikein pysty sanoin kuvailemaan :-(

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...