17.6.2015

Jemma-asu[kuva]

takki by Malene Birger, toppi H&M,
farkut Gap, kengät Cole Haan
Voi ystävät, kun tietäisitte, miten monta kertaa olen jo aloittanut tämän postauksen kirjoittamisen pääsemättä kertaakaan alkua pidemmälle. Kärsin taas olen korvaamaton ja maailma pitää saada valmiiksi -syndroomasta, ja töissä kaikki tuntuu olevan aivan vaiheessa. Ilmassa on myös selvää kisaväsymystä, mikä ilmenee ajoittaisena kireytenä - mutta myös hillittöminä hysteriakohtauksina, etenkin loppuviikosta. Kuulostaako yhtään tutulta?

Meillä kotona vallitsee myös aivan tajuton kaaos; jos lastensuojeluviranomaiset tulisivat nyt kotikäynnille, olisi poikamme varmaan vaarassa joutua huostaanotetuksi, sillä täällä näyttää siltä, että meidän perheeltä on elämänhallinta täysin hukassa (ja nytkin kirjoitan tätä sen sijaan, että siivoaisin :-O)!

Osin sekasotku johtuu siitä, että olen jo valmistellut kesäloman pidempää venematkaamme varten ja erilaisia kasseja ja nyssyköitä on joka nurkka täynnä: peitot ja tyynyt, hamam-pyyhkeet, kumisaappaat, pipot ja hanskat, tämä Fiskarin mainio kokoontaittuva siivilä, uudet paukkuliivit ja paljon, paljon muuta on jo pakattu valmiiksi. Reilun viikon päästä saankin sitten kunnian irroittaa köydet ja tuupata veneen irti laiturista - maistan jo nyt sen vapauden tunteen ja riemun, joka minut valtaa siinä vaiheessa, kun kotisatama jää taakse ja pääsemme ekalle taipaleelle! Reittisuunnitelmaa ei ole vielä tehty, mutta ensimmäinen pysähdys voisi olla vaikka Tammisaari, joka on aivan ihana kesäkaupunki ja jossa on myös oikein mukava vierasvenesatama.

Mutta sitä ennen lupaan siivota (no, siivousfirman ystävällisellä avustuksella) tämän kämpän taas sellaiseen kuntoon, että uskallan päästää yllätysvieraatkin peremmälle :-) On sitten kivempi palata reissusta joskus kotiinkin (heinäkuussa, ajatelkaa!), kun ei tarvitse alkaa heti ensitöikseen puunamaan paikkoja kuntoon.

Asukuva on jostakin viime viikolta; olen auttamattomasti myöhässä näiden kanssa. Tosin tämä olisi kelien puolesta voinut hyvinkin olla tänäänkin päällä, joten eihän tässä olla mitään hävitty.

Kaikista kiireistäni huolimatta - ja osin niistä johtuen - olen onnistunut olemaan hyvinkin aktiivinen alennusmyyntien suhteen: tilauksia on tullut/ tulossa mm. Pomp de Luxilta, Booztilta, J.Crew'lta ja Malene Birgerilta. Unohdinkohan jonkun? Nyt vain jännitän, tulevatko kaikki paketit ajoissa... Ensi viikolla ajattelin ehtiä ihan liveshoppailemaankin, sillä vietän torstaina Helsinki-päivää: käyskentelen ihan omassa seurassani pitkin kaupunkia, shoppailen, käyn lounaalla ja myöhemmin kahvilla, ja päivän päätteeksi myös kampaajalla. Oi, oi, olen nyt jo innoissani :-)

Vietetään nyt ensin juhannusta, ja toivottelen teille kaikille mitä kauneinta yötöntä yötä ja kaikin puolin hienoa viikonloppua! Palataan ensi viikolla viimeistään linjoille, heippa!

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä kaaoksen keskelle :) Mä luulen että taidan itsekin kääntyä siivousfirman puoleen ensiviikolla, kun pitäisi tuolla meidän kaaoksessa hoitaa asunnon loppusiivous. Tai jos olen nuuka, soitan anopille, höhööö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täytyy vain katsoa läpi sormien koko kaaosta ettei tule stressiä - olen kyllä kohtalaisen boheemi, joten eiköhän se onnistu :-D Sun anoppi on kyllä tervetullut meillekin, jos käy aika pitkäksi!

   Poista
 2. Voimauttavia juhannusterveisiä :)

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...