21.6.2015

Tuttu valinta

Samainen housut & kengät -yhdistelmä nähtiin asukuvissa aivan hetkinen sitten, mutta se tuntuu niin toimivalta, että se oli helppo valinta kiireisenä aamuna (kuka hullu buukkaa kasin palavereita?!) jälleen viime viikolla.

toppi Zara
housut J. Crew
kengät Sofie Schnoor

Nuo kengät ovat muuten yllättävän mukavat jalassa: niillä tepastelee ihan kevyesti kokonaisen työpäivän ilman, että päkiöitä polttelee pari vikaa tuntia  (mulla aika yleinen vaiva, jos on yhtään huonolestiset tai ohutpohjaiset kengät). Ja mielestäni ne ovat naisellisuudessaan, jopa tyttömäisyydessään perustyylistäni sopivan poikkeavat ja tuovat siksi sopivasti erilaisuutta muuten niin suoraviivaisiin vaatteisiini.

No mutta hei, miten teidän juhannusviikonloppunne sujui? Me päätimme jäädä viettämään jussia tänne lähimestoille, ja kolmen päivän minilomalla ehti hienosti niin golfaamaan, mökkeilemään, puunaamaan venettä (vesillä emme käyneet), löhöilemään kotona sekä hoitamaan vähän kotihommiakin - vaikka ne ikkunat ovat edelleen pesemättä... Tänään ajattelin pakottaa itseni uikkariostoksille; kolme päivää onkin juuri se minimiloma, jonka voimin sitä pystyy riisutumaan ahtaassa sovituskopissa ja katselemaan itseään niiden kelmeiden lamppujen valossa. Mutta vaikka melkein kaikkea muuta ostankin suvereenesti nettikaupoista, uikkarit on kyllä pakko kokeilla ihan livenä, jotta olisi minkäänlaiset onnistumismahdollisuudet - ja livenäkin sopivan, kivan ja edes omaa silmää miellyttävän uikkarin löytäminen on todellinen haaste.

Nyt olisi enää kolme työpäivää edessä, mikä tuntuu jokseenkin käsittämättömältä: nytkö se loma muka ihan tosissaan alkaa? Ensi viikon iltakiireistä pitää huolen esteratsastuskurssi, mitä odotan jo innolla! Raaskin muuten vihdoinkin ostaa itselleni uuden turvaliivin, ja Tipperaryn liivi on suorastaan unelmankevyt ja mukava päällä sen edellisen, ikiaikaisen yksipalaisen haarniskan jälkeen - olisi kannattanut tehdä satsaus jo pari vuotta sitten, mutta jostakin kumman syystä juuri sen kohdalla pihtailin ja yritin odotella sopivaa alennusmyyntiä vaikka kuinka kauan. Onneksi taannoiset seurakisat olivat sitten vihdoinkin tarpeeksi hyvä syy uuden liivin ostoon (ja liiviä koeteltiinkin heti tositoimissa, koska melkein mentiin nurin hevosen kanssa!!).

Ja ratsatuksesta puheenollen sellainen väliaikatieto, että lopetin sen ponin vuokraamisen toukokuussa, ja olen nyt käynyt vain vakkariviikkotunnillani sekä joillakin ylimääräisillä estetunneilla. Kevään 3x viikossa -tahtiin verrattuna se on kyllä tuntunut aika kevyeltä, ja kyllä sitä vähän useampia kertoja kaipaisi... Mietin syksymmällä uudestaan, minkälainen kuvio olisi paras, koska kieltämättä arkielämäni on sen verran kiireistä, että joillakin viikolla oli todella haastavaa sovittaa "riittävä" (eli omistajan kanssa sovittu) määrä ratsastuskertoja kaikkien muiden menojen sekaan - ja sitten taas se kerta viikossa on liian vähän. Joku ratkaisu täytyy kuitenkin löytyä, sillä kyllä tässä on nälkä kasvanut syödessä, ja tuntuu siltä, että pääsin koko harrastuksen kanssa ihan uuteen alkuun.

Sitä pohdin kuitenkin vasta syksyllä, kesä - tai siis heinäkuu -menee muunlaisten hevosvoimien parissa. Loppuun vielä kuva Bodomjärvestä juhannusyönä - Suomineito kauneimmillaan!


5 kommenttia:

 1. Ihanat kengät ja hauska paita! Nälkä kasvaa syödessä taitaa päteä niin ratsastuksen kuin monen muun (liikunta)harrastuksen suhteen.
  Mukavia viimeisiä työpäiviä ennen lomaa - jäätkö siis lomalle keskellä viikkoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, torstai on näillä näkymin eka lomapäivä. Tässä tapahtui viikonloppuna kaikenlaista ja voi olla, että suunnitelmat vielä vähän muuttuvat, mutta se selviää huomenna, kunhan pääsen konttorille selvittelemään tilannetta...

   Poista
 2. Ihanat vaatteet.
  Mä olen katsonut kesävaatteita tuskaisena ja todennut, että kaikki menee uusiksi. Joten nettikauppojen kimppuun ja Helsingin reissua odotellessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusiksi? Eihän nyt ole päässyt edes kunnolla niitä vanhojakaan pitämään? (En mä silti millään muotoa vastusta tuota nettikauppa-ajatustakaan :-D)

   Poista
 3. Voi miten kauniin sävyinen tuo paita!
  Meillä meni juhannus rauhallisesti ystäväpariskunnan luona Tuusulassa, asuvat sen verran metsässä että oltiin ihan kuin mökillä :)

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...