30.7.2015

Toppis päällä joka säällä

Ennen tätä vuotta tämä kesäinen asukuva olisi näyttänyt aika kahjolta, mutta nyt se tuntuu ihan luontevalta, vai mitä? En siis viittaa kiemuraan asentooni (mistä niitä oikein riittää?), vaan toppatakkiin mekon parina :-D

Tilasin talvella Peak Performancelta tummansinisen kevytuntsikan, ja se on ollut tosi kovassa käytössä siitä lähtien. Talvella vedin sen vielä laskettelutakin alle (olen ihan kamala vilukissa!) ja se on ollut tosi kätsä napata päälle vaikka kauppareissulle - palelen jopa kylmähyllyn edessä, jos joudun miettimään siinä valintojani yhtään pidempään. Kesän venereissulla takki oli päällä joka ikinen päivä; joskus aamusta iltaan, jos oli tosi koleaa ja sateista tai sitten viimeistään illalla nappasin sen harteille, kun lähdimme syömään ja iltakävelylle. Sen ainoa huono puoli on se, että se on liian sporttinen, mikä ei nyt ihan kamalasti tuolla veneilyskenessä haittaa, mutta ne muutamat illat, kun olin pukeutunut edes hitusen siistimmin, tuntui takki vähän väärältä. Ymmärsin siis tarvitsevani astetta fiinimmän sisätakin, ja viime viikolla löysinkin sellaisen theoutnet.comista (kts. kuva).

Karl Lagerfeldin takki ei ole untsikka, mutta joku lämmin tikkivuori siinä kuitenkin on ja se riittää. Tykkään sen maltillisista koristetikkauksista, ja kauluksettomuus tekee siitä mielestäni enemmän sisätakkimaisen - ainahan kaulaan voi kietoa huivin!

Tekisi mieli heti lähteä johonkin testaamaan takkia tositilanteessa, mutta eiköhän noita koleita iltoja ole lähiaikoin luvassa ihan riittävästi...täytyy varoa, mitä toivoo!

Eniten toivon, että viikonloppuna olisi hyvät veneilykelit, sillä meidän olisi tarkoitus lähteä johonkin lähisaareen yöretkelle. Huomenna en mene töihin, vaan nautin vapaapäivästä ja esteratsastustunnista - ihan parasta mahdollista perjantaipuuhaa :-)

Mukavaa viikonloppua, nähdään taas pian!

8 kommenttia:

  1. Kivan näköinen takki :) Mä en ole jotenkin kevytuntsikka tyylinen yhtään mutta kun puhuit noista kaupan kylmähyllyistä ( palelen kaupassa käydessäni ) tuli heti mieleen, josko sittenkin kevytuntsikka ;)

    Kivaa viikonloppua ja nauti huomisesta vapaapäivästäsi !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, täällä istun vieläkin yökkäri päällä ja juon aamukahviani :-)

      Poista
  2. Hyvältä näyttää! Joku tuommoinen city-kelpoinen kevyttoppis tai vastaava pitäisi varmaan itsekin hankkia. Mulla ei oikein ole semmoisia järkeviä ulkovaatteita syksylle, kun muksun kanssa lähtee ulos touhuamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä vapaa-aikaankin tarvitsee sopivat ulkoilukamat! Sateen sattuessa vedän tuohon päälle sade-/kuoritakin (tämän, jonka päätin onneksi pitää: http://huesofblack.blogspot.fi/2015/04/pida-vai-palauta.html), joten sekin haaste on hoidossa.

      Poista
  3. Kivan näköinen takki! Ja täysin oikea vaate tämän heinäkuun keleille... Juuri eilen illalla pentua pissattaessani ihmettelin, kuinka tänä kesänä ei ole ollut yhtään sellaista pehmoisen lämpöistä, kosteaa kesäyötä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ei ole sellaisia näkynyt :-( Lämpimiä päiviä on ollut, mutta illat ovat kuin syysiltoja - vähän vilakanpuoleisia sellaisia...

      Poista
  4. No mutta tuohan on juuri tämän kesän asu :) Mutta hieno takki! Tosi kiva malli, eipä ole tullut vastaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, munkin mielestä hyvä löytö! Ja siellä niitä on vieläkin verkkokaupassa, jos joku muukin haluaa samanlaisen :-)

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...